Public Event

Bol Bookings & Events

DJ’s & Acts voor publieke evenementen. Van sfeermuziek op een food-truck-festival tot een volledige line-up op een dance event! Ontspannen tot high-energy. Solo DJ’s tot volwaardige formaties.

Dj's voor Festivals Food Events Bevrijdingsdag Dorpsfeest Koningsnacht Stads Jubileum Koningsdag line-ups Oranje Prime Time

Publieke Events

Mainsteam DJ's & Acts voor publieke evenementen

Voor publiekelijk toegankelijke evenementen heeft B-BE een diversiteit aan Mainstream DJ’s en DJ Acts. Toegankelijk en herkenbaar is het uitgangspunt tijdens de sets van onze DJ’s, met variatie in het genre en de energie. Het openen van een stage, als headliner of als krachtige afsluiter van het evenement; er zijn verschillende mogelijkheden. Ook voor achtergrond invulling tijdens open dagen of food(truck)festivals hebben we passende artiesten. 

Onze DJ’s en Acts kunnen worden bijgestaan de live muzikanten, vocalisten of MC’s. Naast ons eigen aanbod hebben we een ruime ervaring en een groots netwerk. 

Voor kleinere gelegenheden hebben we zelf techniek in huis, voor groter evenementen werken we met waardige (techniek) partners.

Wilt u advies over de invulling van een tijd slot, of over de volledige invulling van de line-up? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gio Bown FD Liveshow
DJ Duo Papatengo op festival

Suggesties Voor publieke Evenementen

Open Jazzy, pak door met Soul & easy Hip-hop

Jazzy Johnson & DJ Dynamite

Voor easy listening, achtergrond muziek of een goeie borrel-vibe richten wij ons graag op Jazzy Johnson en DJ Dynamite. John heeft een onuitputtelijk arsenaal aan verrassende platen. Jazz, bossanova, Afrikaanse invloeden, soul en funk. Niet perse mainstream; maar altijd een aangename verrassing. DJ Dynamite is een grootmeester in de sample-based hip hop. Soulfull als uitgangspunt met een vrolijke knipoog. Op verzoek op vinyl. Scratches en échte DJ skills; heerlijk om naar te kijken én te luisteren!

van Disco & House naar Tech House

Fijne Deuntjes & Savoy

Voor herkenbare vrolijke tonen uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Fijne Deuntjes brengt aanstekelijke oude hits, in een nieuw jasje. Een beetje meer pit dan het origineel, versterkt door de Live Trompettist; Q on Trumpet. Een vrolijke en energieke combinatie! 

Aansluitend is het Savoy die stevig kan doorpakken. Het is House, met latin invloeden die zorgt voor een energie verschuiving. Met eigen producties en een groot arsenaal remixes is hij een absolute aanrader; ook voor tech-house en mainstream house.

Ons Aanbod

Fijne Deuntjes
Fijne Deuntjes
Floorjaxx
Wouter Bossen
Carli
Fijne DEuntjes
public event
public event
Previous slide
Next slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?