DJ DYnamite

Bol Bookings & Events

Liefde voor oldschool hip-hop, disco, soul en álles wat daaruit voortvloeit. Vinyl is optioneel. De Scratch skills zijn altijd van toepassing. Geloof ons.. die wil je meemaken!

Dj voor Oldschool Hip Hop Gangmakers Disco classics Vinyl Sample based Soul & Funk New jack swing Scratch skills

Dj Dynamite

Hip-Hop roots, Soul en Mainstream

Dimitri a.k.a. DJ Dynamite is al ruim 25 jaar actief als DJ. Op zijn 17e (begin jaren 90) had hij een residentie bij Pinoccio te Zeist, één van de weinige en toentertijd legendarische clubs in NL die in die tijd R&B en soul draaide.

In de jaren daarna heeft hij over heel het land gedraaid en had hij verschillende residenties, o.a. bij Brothers in Bunnik en op de Shake & Pop avonden in Club Monza te Utrecht.

Ook draaide hij geregeld op Asian Parties in het hele land. Tussen 2011 en 2017 is hij het kalmer aan gaan doen, want de combinatie met vaderschap was lastig, maar in de jaren daarna is hij weer uitgegroeid tot een graag geziene DJ in het circuit in Utrecht waaronder het succesvolle 90’s to 00’s urban concept No Diggity te Utrecht.

Ook organiseerde hij enkele jaren de TGIF feesten bij Bar Stadstuin in Utrecht. Hij draait nog regelmatig bij hip hop café De Duivel in Amsterdam en bij Het Gegeven Paard in Utrecht.

Wil je een leuk allround feestje of een toffe hip hop avond? Of wil je liever laid back soul, jazz en disco horen? Hou je toch meer van de herkenbare hits of juist van obscure funk & soul? Alles is mogelijk, DJ Dynamite past zich moeiteloos aan uw wensen aan!

Ook kun je hem boeken voor 80’s en 90’s avonden waar hij uitsluitend 45 rpm vinyl singles laat horen! Waar zie je nog DJ’s die de echte ambacht laten zien?

Dynamite lach
DJ Dynamite press
dj dynamite black&white

Impressie

Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?