Boek Fijne DEuntjes

Voor het fijnste feestje vol herkenning!

De mannen van Fijne Deuntjes draaien hits uit de afgelopen decennia, in een eigentijds jasje. Goeie house beats, met invloeden uit de Disco, Soul, 90’s en een vleugje hedendaagse Top 40. Waar de muziek zijn herkomst ook vind; als het maar fijn is! 

Wat maakt Fijne Deuntjes een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een DJ die leuke platen draait?! Ons oordeel; Absoluut! Deze DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen, vrolijke en energieke sound. 

Kort en bondig uitgelegd; ze draaien Disco House met een commercieel randje. Ze dansen met de nostalgie en worden spontaan verliefd bij elk spoor van het ‘oh-jah’ gevoel. Smaakvolle remixes, edits en remasters worden afgewisseld door heerlijke (club-)Classics. 

2 ervaren DJ’s die samen aanstekelijk plezier staan te maken. Voeg hier een live Trompettist aan toe en circus is compleet met de vaste luchthoorn van Fijne Deuntjes; Q on Trumpet! Hij is dé ideale schoonzoon die je iedere ouder toewenst, maar boven alles dé muzikale kers op een fijne taart! 

Studentenvereniging of -evenement? 
Neem dan contact op met Studentevent

DE FORMULE

fijn button
INGREDIËNTEN

Een mix van vrolijke en herkenbare platen in een hedendaags jasje. Bekende deuntjes uit deze én de vorige eeuw samen met tracks van nu. Niet de nieuwste, wel de fijnste.

COLLECTIEF

We zijn een collectief van meerdere DJ's met per optreden 2 DJ's. Dit betekent dat per show de bezetting kan verschillen. No worries. Ongeacht de samenstelling; het wordt een fijne bedoeling!

I'M HORNY

Hoe maak je iets fijns nóg fijner? Met live elementen natuurlijk! In het bijzonder, onze eigen luchthoorn: Q on Trumpet! Een echte Adonis met piekfijne tonen en heerlijke knappers van solo's

SFEER IMPRESSIE