Fijnedeuntjes

FIJNE DEUNTJES

Nostalgie in een fijne eigentijdse sound

De mannen van Fijne Deuntjes draaien hits uit de afgelopen decennia, in een eigentijdse sound. Goeie house beats, met invloeden uit de Disco, Soul, 90’s en een vleugje hedendaagse Top 40. Waar de muziek zijn herkomst ook vind; als het maar fijn is! 

Business Event, Festival, Studenten Feest, Public Event, Clubavond of zelfs een Bruiloft? Ze hebben het eerder gedaan!
Deze mannen zijn overal in hun element en zijn goed in staat hun repertoire én energie aan te passen naar elke gelegenheid. 

DE FORMULE

fijn button
INGREDIËNTEN

Een mix van vrolijke en herkenbare platen in een hedendaags jasje. Bekende deuntjes uit deze én de vorige eeuw samen met tracks van nu. Niet de nieuwste, wel de fijnste.

COLLECTIEF

We zijn een collectief van meerdere DJ's met per optreden 2 DJ's. Dit betekent dat per show de bezetting kan verschillen. No worries. Ongeacht de samenstelling; het wordt een fijne bedoeling!

I'M HORNY

Hoe maak je iets fijns nóg fijner? Met live elementen natuurlijk! In het bijzonder, onze eigen luchthoorn: Q on Trumpet! Een echte Adonis met piekfijne tonen en heerlijke knappers van solo's

SFEER IMPRESSIE

Wat maakt Fijne Deuntjes een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een ‘gewone’ DJ die platen draait? Absoluut! Een DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen vrolijke en energieke formule. Kort en bondig uitgelegd; de mannen van Fijne Deuntjes draaien Disco House met een commercieel randje. Ze flirten met nostalgie en worden gelukkig van elk vleugje van het ‘oh-jah’ gevoel. Smaakvolle remixes, edits en remasters worden afgewisseld door heerlijke (club-) Classics. Deze ervaren DJ’s staan op een aanstekelijke manier plezier te maken. Voeg hier vervolgens een live trompettist aan toe en circus is compleet! 

Meer DJ Acts voor op uw event vind u hier. Bent u op zoek naar een losse DJ? Of naar een DJ met een live artiest? Kijk dan de pagina van onze dj’s

Fijnedeuntjes

JUKEBOX