Gangmakers

/ Gangmakers

Dj Dimitri Gangmakers
Gangmakers Achtergrond muziek DJ

De heren van Gangmakers geven een geheel eigen sound aan uw diner, borrel, evenement of bijeenkomst. Ontspannen achtergrond tonen voor tijdens het diner, maar ze zijn ook zeer goed inzetbaar in een rol op de voorgrond.

Het muzikale speelveld is het beste te omschrijven met de 5 belangrijkste muzikale invloeden; Soul, Jazz, Hip Hop, Disco en Funk. Ze willen de luisteraars verrassen en zullen dieper graven in deze genres dan menig allround of mainstream DJ. 

Anderen omschrijven de muziek van de Gangmakers als ‘een heerlijke volwassen sound’, ‘aanstekelijke luistermuziek’ of ‘een verrassende lekkere groove’. Op deze pagina staan verschillende video’s en geluidsfragmenten om uw beeld van de Gangmakers compleet te maken. 

/ De Formule

Ingrediënten

Een cocktail van Soul, Jazz, Hip-Hop, Disco en Funk. Onder handen van een eigentijdse DJ. Verwacht funky edits en vooral een verfrissende sound.

diner tot borrel

Opbouwend van achtergrond muziek tot de eerste voorzichtige danspasjes. Perfect voor tussen de gangen of voor bij een borrel!

Streetlife

Een ode aan het leven in de urban jungle van de wereldsteden. Het heeft een eigen geluid, met een rijke historie én een rumoerige toekomst.

/ Video’s

/ Foto’s

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?