Gangmakers

Bol Bookings & Events

Van prettige achtergrondmuziek tot swingende borrel klanken. De Gangmakers verrassen met Jazz, Soul, Hip Hop, Funk, Disco en Swingbeats.

Dj act voor Diners Borrels Jazzy sounds Zakelijk Achtergrond Food Events Cocktails

Gangmakers

DJ Act voor stijlvolle (voor)avonden

De heren van Gangmakers geven een geheel eigen sound aan uw diner, borrel, evenement of bijeenkomst. Ontspannen achtergrond tonen voor tijdens het diner, maar ze zijn ook zeer goed inzetbaar voor een rol op de voorgrond.

Het muzikale speelveld is het beste te omschrijven met de 5 belangrijkste muzikale invloeden; Soul, Jazz, Hip Hop, Disco en Funk. Ze willen de luisteraars verrassen en zullen dieper graven in deze genres dan menig allround of mainstream DJ. 

Anderen omschrijven de muziek van de Gangmakers als ‘een heerlijke volwassen sound’, ‘aanstekelijke luistermuziek’ of als ‘een verrassende lekkere groove’. Verwacht funky edits en vooral een verfrissende sound van onze DJ’s.

De Gangmakers brengen een ode aan het leven in de urban jungle van de wereldsteden. Denk: ‘Steetlife’! Het heeft een eigen geluid, met een rijke historie én een rumoerige toekomst. Opbouwend van achtergrond muziek tot de eerste voorzichtige danspasjes. Perfect voor tussen de gangen of voor bij een borrel!

B-BE Artiestenbureau zakelijk
B-BE DJ Mike Rock

Impressie

Gangmakers
Gangmakers
Gangmakers
Gangmakers
Gangmakers
Previous slide
Next slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?