De GANGMAKERS

Voor sfeervolle muziek tussen de gangen of voor bij de borrel

De heren van Gangmakers geven een geheel eigen sound aan uw diner, borrel, evenement of bijeenkomst. Ontspannen achtergrond tonen voor tijdens het diner, maar ze zijn ook zeer goed inzetbaar in een rol op de voorgrond.
 
Het muzikale speelveld is het beste te omschrijven met de 5 belangrijkste muzikale invloeden; Soul, Jazz, Hip Hop, Disco en Funk. Ze willen de luisteraars verrassen en zullen dieper graven in deze genres dan menig allround of mainstream DJ. 
 
Anderen omschrijven de muziek van de Gangmakers als ‘een heerlijke volwassen sound’, ‘aanstekelijke luistermuziek’ of ‘een verrassende lekkere groove’. Op deze pagina staan verschillende video’s en geluidsfragmenten om uw beeld van de Gangmakers compleet te maken. 

DE FORMULE

INGREDIËNTEN

Een cocktail van Soul, Jazz, Hip-Hop, Disco en Funk. Onder handen van een eigentijdse DJ. Verwacht funky edits en vooral een verfrissende sound.

DINER TOT BORREL

Opbouwend van achtergrond muziek tot de eerste voorzichtige danspasjes. Perfect voor tussen de gangen of voor bij een borrel!

STREETLIFE

Een ode aan het leven in de urban jungle van de wereldsteden. Het heeft een eigen geluid, met een rijke historie én een rumoerige toekomst.

SFEER IMPRESSIE

Wat maakt de Gangmakers een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een ‘gewone’ DJ die platen draait? Absoluut! Een DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen vrolijke en energieke formule. Voor de Gangmakers is de muziekkeuze het belangrijkste onderscheidende vermogen. Met een overvloed aan elektronische DJ’s is de groovy sound van deze heren een welkome én verrassende afwisseling.

Meer DJ Acts voor op uw evenement vindt u hier. Bent u op zoek naar een losse DJ? Of naar een DJ met een live artiest? Kijk dan de pagina van onze dj’s

JUKEBOX