foutedeuntjes

FOUTE DEUNTJES

Het is Fout, Goud en een beetje Stout

De mannen van Foute Deuntjes draaien de slechtste hits uit de afgelopen decennia, in geheel eigen stijl. Guilty pleasures, danspas-plaatjes, harde ‘beuk platen’, theme songs, tranen trekkers, prachtige jaren tachtig, jeugdige nineties, een vleugje hedendaagse Top 40 en lekkere smeuïge bollenschudders om je vingers bij af te likken. Waar de muziek zijn herkomst ook vind; als het maar fout is! 

DE FORMULE

GOUD!

In rap tempo vliegen alle guilty-pleasures en foute krakers je om de oren!! Zing, dans en spring mee in dit foute avontuur!

PLAY THAT SONG

Deze muzikale rollercoaster wordt gemixt door een ervaren dj met sublieme skills en de aller foutste muzieksmaak.

OPTIONELE EXTRA'S

Confetti regen. CO2 Guns blazin'. Sterretjes fonteinen of een klapper van een lichtshow!? Vraag naar de special effects!

SFEER IMPRESSIE

“In de basis zijn het nummers die iedereen kent en iedereen meezingt. Nummers waar je een goed gevoel van krijgt, maar waar je je tegelijk een klein beetje kunt schamen om ze op te zetten.”

Wat maakt Foute Deuntjes een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een ‘gewone’ foute DJ die platen draait? Absoluut! Een DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen vrolijke en energieke formule. Voor Foute Deuntjes betekend dit: een repertoire wat te fout voor woorden is; van eendagsvliegen, boy- & girlbands, prachtige jaren tachtig, jeugdige nineties én natuurlijk ook de lekkerste (en vieste) heupen schudders. Het mix tempo en de herkenning liggen hoog en zorgen voor een energieke set op jouw foute feest. Er is ruimte voor heerlijke meezingers en ook persoonlijke verzoekjes zijn geen enkel probleem! 

Onze andere DJ Acts, met hun eigen unieke formule vind je hier.
Op zoek naar een ‘gewone’ DJ? Of naar een DJ met een live artiest? Kijk dan de pagina van onze dj’s

foutedeuntjes

JUKEBOX