Boek Foute Deuntjes

Voor het fout feestje zonder gene

De mannen van Foute Deuntjes draaien Slechte hits uit de afgelopen decennia, in geheel eigen stijl. Guilty pleasures, danspas-plaatjes, beukplaten, theme songs, tranen trekkers en een vleugje hedendaagse Top 40. Waar de muziek zijn herkomst ook vind; als het maar fout is! 

Wat maakt Foute Deuntjes een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een DJ die leuke platen draait?! Ons oordeel; Absoluut! Deze DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen, foute en vrolijke en energieke sound. 

Kort en bondig uitgelegd; ze draaien fout met een commercieel randje. Ze dansen in  jeugdige onschuld en verliezen zichzelf in een willekeurig mee te zingen refrein. Smakeloze hits, krakende klassiekers en verschrikkelijke boy & girl bands; Love it!

Een ervaren DJ die zonder gene verschrikkelijke muziek staat te draaien, in een volk van rond schietende confetti. Voeg hier een stevige beat aan toe en circus is compleet! 

Studentenvereniging of -evenement? 
Neem dan contact op met Studentevent

DE FORMULE

GOUD!

In rap tempo vliegen alle guilty-pleasures en foute krakers je om de oren!! Zing, dans en spring mee in dit foute avontuur!

PLAY THAT SONG

Deze muzikale rollercoaster wordt gemixt door een ervaren dj met sublieme skills en de aller foutste muzieksmaak.

OPTIONELE EXTRA'S

Een confetti regen. CO2 Guns blazin'. Sterretjes fonteinen of een klapper van een lichtshow!? Vraag naar de special effects!

“In de basis zijn het nummers die iedereen kent en iedereen meezingt. Nummers waar je een goed gevoel van krijgt, maar waar je je tegelijk een klein beetje kunt schamen om ze op te zetten.”

SFEER IMPRESSIE