Wedding Crashers Logo Wit

De Wedding Crashers

Voor een wedding PAR-DAY vol hoogtepunten

De Wedding Crashers gaan voor een bad ass bruiloftsfeest. Dak eraf, gas erop en gaan! De jasjes gaan snel uit en de hakken maken plaats voor party sneakers. Een maatwerk feest op basis van voorkeuren. Lekker gek, beetje stevig, maar ook met gepaste klasse.
 
Ze geloven; Trouwen is een feest! Doe het goed!

DE FORMULE

WEDDING PAR-DAY

Trouwen is een feest. Doe het goed! Met jullie input en onze energie gaan we hakken, raggen, knallen, rammen, swengen, vlammen én liefdevol schuifelen. Met een knipoog. Met gepaste klasse.

DJ AND HOST

De Wedding Crashers gaan met volle focus voor een knalfeest! De DJ mixt die platen. De Gastheer is aanspreekpunt, MC, doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder en is chef van de klok.

WITH A BANG

We omarmen de clichés en tradities op onze eigen manier! In de muziek, met confetti en Co2, bellenblaas, opblaasdieren of Mystery boxes.. Hoe bont wordt het? Dat is helemaal aan jullie!

BOUWSTENEN

BASIS

Avond vullende DJ act; 5 uur DJ + Gastheer. Inclusief licht & geluid. Ook Silent Disco mogelijkheden voor locaties met restricties.

REPERTOIRE

We verwerken jullie muziekwensen en Openingsdans in onze show. Gewoon aan te leveren via een eigen Spotify lijst.

EFFECTEN

Aanvullende effecten & attributen; Rook kanonnen, Co2 guns, confetti shots, opblaasbare bananen, maskers, vuurwerk fonteinen en heel veel meer optionele extra's.

POWER HOUR

We starten de klok in voor een uur lang Oldies, 90's, guilty pleasures, billenschudden, hardstyle of alleen maar hitjes! Het is geheel aan jullie!

MOMENTEN

Bepaalde momenten of activiteiten net een beetje bijzonder maken? We gooien graag een bouquet-je mee en helpen je sport team bij de uitvoering van hun love-song voor jullie.

SFEER IMPRESSIE

Wat maakt de Wedding Crashers een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een ‘gewone’ DJ die platen draait? Absoluut! Een DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen vrolijke en energieke formule. Kort en bondig: De Wedding Crashers draaien de lekkerste Bruiloft hits, maar zullen je ook verrassen met echte klappers. van billen-schudders, dance classics of club bangers; zij zijn er voor in en rocken je dansvloer. 

Een ervaren DJ heeft de focus op de muziek, het publiek en de algemene vibe. De Host / gastheer is als aanspreekpunt en is als vrolijke verschijning de gangmaker van de avond. Hij breekt het ijs en neemt jullie en jullie gasten op sleeptouw. Een feestavond met de Wedding Crashers is maatwerk. Samen met jullie (het bruidspaar) stellen we de ideale formule op die een match zal vormen tussen jullie wensen én de samenstelling van jullie gasten. 

Meer DJ Acts voor op jullie bruiloft vinden jullie hier. Zijn jullie op zoek naar een losse DJ? Of naar een DJ met een live artiest? Kijk dan de pagina van onze dj’s