Wedding Crashers Logo Wit

Wedding Crashers

/ Wedding Crashers

Wedding Crashers MC Pose
Wedding Crashers Co2
doe het zelf bruiloft dj
Voor een wedding PAR-DAY vol hoogtepunten!
 
De Wedding Crashers gaan voor een bad ass bruiloftsfeest. Dak eraf, gas erop en gaan! De jasjes gaan snel uit en de hakken maken plaats voor party sneakers. Een maatwerk feest op basis van jullie voorkeuren. Lekker gek, beetje stevig, maar ook met gepaste klasse.
 
Ze geloven: Trouwen is een feest! Doe het goed!

/ De Formule

Wedding PAR-DAY

Trouwen is een feest. Doe het goed!
Met jullie input en onze energie gaan we hakken, raggen, knallen, rammen, swengen, vlammen én liefdevol schuifelen. Met een knipoog. Met gepaste klasse.

DJ AND HOST

De Wedding Crashers gaan met volle focus voor een knalfeest! De DJ mixt die platen. De Gastheer is aanspreekpunt, MC, doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder en is chef van de klok.

With A Bang

We omarmen de clichés en tradities op onze eigen manier! In de muziek, met confetti en Co2, bellenblaas, opblaasdieren of Mystery boxes.. Hoe bont wordt het? Dat is helemaal aan jullie!

/ Bouwstenen

BASIS

Avond vullende DJ act; 5 uur DJ + Gastheer. Inclusief licht & geluid. Ook Silent Disco mogelijkheden voor locaties met restricties.

REPERTOIRE

We verwerken jullie muziekwensen en Openingsdans in onze show. Gewoon aan te leveren via een eigen Spotify lijst.

EFFECTEN

Aanvullende effecten & attributen; Rook kanonnen, Co2 guns, confetti shots, opblaasbare bananen, maskers, vuurwerk fonteinen en heel veel meer optionele extra's.

POWER HOUR

We starten de klok in voor een uur lang Oldies, 90's, guilty pleasures, billenschudden, hardstyle of alleen maar hitjes! Het is geheel aan jullie!

MOMENTEN

Bepaalde momenten of activiteiten net een beetje bijzonder maken? We gooien graag een bouquet-je mee en helpen je sport team bij de uitvoering van hun love-song voor jullie.

/ Foto’s

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?