Zakelijk

Bol Bookings & Events

DJ’s & Acts voor zakelijke evenementen. Van achtergrondmuziek tijdens een corporate inspiratie-educatie dag tot een knalfuif tijdens het personeelsfeest!

Dj's voor dé award show corporate events de Vrijmibo het themafeest de bonusparty mijlpalen BBQ Borrel het Teamuitje

Zakelijke Events

Mainsteam DJ's & Acts voor business events

Met een grote diversiteit zakelijke events achter onze naam in de afgelopen 15 jaar is het nog altijd één heerlijke tak van sport binnen ons werkveld. De doel van het event kan verschillen. Van netwerkborrels tot uitbundige bedrijfsfeesten. Kwaliteit en ontzorging staan voor ons altijd centraal. We werken met een vast team van professionals die zich comfortabel voelen bij verschillende doelgroepen en uitgangspunten. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze aanpak. Ook vindt u hier meer informatie over onze DJ’s, DJ Acts en techniek pakketten.

Om snel tot de kern te kunnen komen van uw wensen en verwachtingen nemen we graag telefonisch contact met u op. Vul ons contact formulier in óf neem geheel vrijblijvend zelf het initiatief!  Wilt u liever contact per e-mail of wilt u direct een offerte aanvragen? We staan voor u klaar.

B-BE Artiestenbureau zakelijk
B-BE DJ Mike Rock

Suggesties Voor Zakelijke Evenementen

Achtergrondmuziek | Dinner of borrel

Gangmakers & Pakket A2

DJ Act Gangmakers legt de focus op achtergrondmuziek. Ze verrassen met Jazz, soul, funk en hip-hop invloeden op een gepast volume. Ze zijn een waardig alternatief voor kleine achtergrond bands en zijn in staat om op organische wijze de energie te sturen naar een actievere zakelijke borrel, tot eerste bescheiden danspasjes. Perfect voor de vooravond van een grootschalig evenement of een netwerk event. Gecombineerd met een klein techniek pakket is het een doeltreffende compacte opstelling voor uw business event. 

Fijne Start. Fout Einde!

Fijne Deuntjes & Foute Deuntjes

Tijdens een feestelijk zakelijk evenement is de combinatie tussen Fijne en Fout altijd een succesformule! Een toegankelijke start met disco, dance en house maken plaats voor guilty pleasures en billen-schudders. Naar mate het professionele karakter van uw event plaats maakt voor sociale verbroedering is de muziek hier haarfijn op toegespitst! 

Het optreden van Fijne Deuntjes is met een live Trompettist een perfecte energieke ijsbreker. In deze combinatie gevolgd door de Foutste Deuntjes om je vingers bij af te likken.

Ons Aanbod

Q on Trumpet
Bastion DJ
Mike Rock
Jazzy Johnson
Sparkles
Sparkles
Fresh Coast
floorjaxx
floorjaxx
M&A Awards
M&A Awards
M&A Awards
Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?