MAINSTREAM DJ ACTS

Bol Bookings & Events

DJ Acts werken op basis van een eigen unieke formule. Een helder kader zorgt voor kloppende verwachtingen en een duidelijke richting. Ideaal om een accent in uw programma of line-up te leggen! 

DJ ACTS voor Bruiloften Clubs Festivals Studenten Business Private events Zakelijk

ONZE DJ ACTS

DJ ACTS

DJ CONCEPTEN

Wanneer u een bekende artiest boekt weet u vaak precies wat u krijgt. U bent waarschijnlijk op de hoogte van zijn of haar repertoire en heeft voldoende houvast om te bepalen of de artiest aansluit op uw wensen. Bij Allround (of Mainstream) DJ’s is het vaak lastiger om te bepalen. Ze kunnen immers alle kanten op! Dit is hun kracht, maar is soms lastig voor u als opdrachtgever te breed.

Wij instrueren onze DJ’s altijd naar uw wensen en verwachtingen voor een kloppend resultaat. Op basis van terugkomende wensen, kaders en wensen hebben we DJ Act samengesteld. Waarin de meest voorkomende wensen zijn gebundeld tot unieke formules!

DJ acts zijn samengesteld voor verschillende doeleinden, doelgroepen, soorten optredens en doelen. Van energieke live sets tot avondvullende muzikale invullingen.

Van achtergrond borrel muziek tot club-style wedding. Van energieke DJ-Live Shows tot interactieve verzoekjes aanvragen.. 

 

Fijne Deuntjes 5mei
Papatengo robot
Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?