DJ ACTS

Onze Acts werken op basis van een eigen unieke formule.
Een helder kader zorgt voor kloppende verwachtingen en een duidelijke richting.
Ideaal om een accent in uw programma of line-up te leggen! 
Aan de hand van onderstaande schema kunnen we samen met u de ideale act vinden voor uw evenement.

B-BE DJ Acts

GANGMAKERS

JAZZY / SOULFULL / ACHTERGROND TOT VOLWASSEN BORREL

Het is Smooth, Groovy en Jazzy! Met Soul, Funk en Disco elementen, een absolute aanrader voor uw evenement. Als achtergrondmuziek, opbouwend tot de eerste voorzichtige danspasjes. Perfect voor tussen de gangen of voor bij een borrel!

FIJNE DEUNTJES

DISCO / HOUSE / CLASSICS / MODERN JASJE
 
Fijne Deuntjes brengt een scala aan vrolijke en herkenbare melodieën in een opzwepend hedendaags jasje. Bekende hits uit deze én de vorige eeuw mengen met de hedendaagse sound. Het resultaat: een reis door de tijd als een feest van herkenning. Fijne plaatjes met verrassende beats in  combinatie met een vergeten maar heerlijk “Oooh Jaaa” -tje. Geen ambitie muzikaal de nieuwste te zijn, maar zeker wel de fijnste!

FOUTE DEUNTJES

FOUT / GUILTY PLEASURES / FEEST / ENERGIEK

De foute krakers vliegen om je oren met het Foute Deuntjes DJ team. En ja, geef maar toe, je kan ze allemaal meezingen. Zo fout dat het briljant wordt! Van oldtimers tot nieuwe knallers; ze passeren allemaal de revue. Een act met veel energie en een hoog feest gehalte.

WEDDING CRASHERS

WEDDING CLASSICS / EIGEN INBRENG /  GEKKENHUIS / GEPASTE KLASSE

Trouwen is een feest: feest goed! Met de Wedding Crashers wordt het een dikke par-day; oftewel party met een knipoog én gepaste klasse.  De DJ draait de platen, de Gastheer is het aanspreekpunt (MC), doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder en is chef van de klok. Ze omarmen de bruiloftclichés en -tradities op hun eigen manier. In de muziek, met special effects (confetti/CO2) en zelfs Mystery boxen… Hoe bont het wordt? Dat is helemaal aan jullie! Samen stellen we een perfect plan op voor de avond.