Wie we zijn

OVER ons

B-BE, Bol Bookings & Events, is een artiestenbureau voor zakelijke en particuliere evenementen.
Wij verzorgen en vertegenwoordigen mainstream DJ’s, DJ Acts & Live artiesten.

B-BE heeft een professionele aanpak en oog voor detail. Ruime ervaring in de organisatie van optredens, maar ook ontelbare draai-uren in de DJ-Booth. Hierdoor zijn we in staat een heldere vertaalslag te maken tussen de wensen van opdrachtgevers naar de instructie van onze DJ’s. We hebben verwachtingsmanagement hoog in het vaandel en ondanks dat we altijd gaan voor kwaliteit en professionaliteit blijft onze focus: op speelse wijze een feestje maken!

We play. music.

We houden van muziek en geloven dat een DJ een echte vakman of-vrouw is; ervaren, kundig, representatief én in staat zijn zich aan te passen. Ze begrijpen dat het uw feest is, niet dat van hen.

Ons team biedt een diversiteit aan DJ’s: van echte specialisten tot allround-alles-kunners. Ze zijn inzetbaar voor bedrijfsevenementen, bruiloften en andere privé aangelegenheden,  maar ook voor horecagelegenheden en nachtclubs.

We hebben een aantal exclusieve DJ Acts;  verfrissende DJ concepten met een duidelijk kader. Bedacht voor een specifieke gelegenheid, moment gevoel en/of positie in uw line-up. 

Wilt u de volledige programmering van uw evenement uit handen geven aan ons? Dat kan! Wij nodigen u graag uit op ons kantoor in Utrecht, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

foutedeuntjes
Wedding Crashers Logo Wit
loge horeca dj

Voor wie we eerder werkten: