OVER ons

Bol Bookings & Events

Sinds 2006 verzorgd B-BE DJ’s op evenementen.
Wij geloven dat DJ-en vakmanschap is, een (top)sport.
Daarnaast is het, nog altijd, het aller-aller leukste beroep ooit!

B-BE sinds 2006 DJ's DJ Acts live Artiesten Techniek Studio Projecten

Over B-BE

Over ONs

B-BE (Bol Bookings & Events) is een artiestenbureau voor zakelijke en particuliere evenementen. Wij verzorgen en vertegenwoordigen mainstream DJ’s, DJ Acts & Live artiesten.

B-BE heeft een professionele aanpak, oog voor detail, ruime ervaring in de organisatie van optredens én ontelbare draai-uren in de Booth!

Hierdoor zijn we in staat een heldere vertaalslag te maken tussen de wensen van opdrachtgevers naar de instructie van onze DJ’s. We hebben verwachtingsmanagement hoog in het vaandel en ondanks dat we altijd gaan voor kwaliteit en professionaliteit blijft onze focus: op speelse wijze een feestje maken!

WE PLAY. MUSIC

QonTrumpet live Fijne Deuntjes
Live Zangeres B-BE

Over Wouter Bol

Eigenaar B-BE

In 2006 startte Wouter als allround DJ in de Utrechtse horeca. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich tot een volwaardig en professionele Mainstream DJ die op veel grote, internationale, zakelijke en publiek evenementen dienst mocht doen. Een volle agenda bracht hem tot de oprichting van B-BE; waarin hij zijn ervaring, inzichten, dienstbaarheid, zijn kritische blik én oor inzet om de evenementenbranche in contact te brengen met capabele DJ’s; die hun vak écht verstaan. Door kloppende instructies en verwachtingen, doeltreffende riders (zonder poespas) en transparante communicatie.  

In de Corona jaren kwam Wouter in aanraking met video (Contained Sessions & Amp TV). Sinds dien is video een belangrijk instrument voor B-BE, om haar klanten kennis te laten maken met de artiesten. 

Wouter is nog altijd actief als DJ. Als Bastion DJ is hij solo te boeken en hij is van vaste waarde in het team van Fijne Deuntjes én de Wedding Crashers

Als boeker en eigenaar van B-BE is hij het aanspreekpunt voor alle DJ Boekingen.

Hoe We Werken

B-BE Contact

CONTACT

Telefonisch, digitaal of face-to-face; we maken graag eerst even kennis! We gaan graag in gesprek over uw wensen.

DJ MATCH

Aan de hand van ons gesprek gaan we op zoek naar de beste match tussen het event en onze DJ’s óf DJ Acts. 

B-BE-Pakket-B

TECHNIEK PAKKETTEN

We gebruiken in de basis 3 verschillende techniek pakketten. Voor maatwerk producties: maatwerk

horeca dj live acts

LIVE ELEMENTEN

Een live artiest ter aanvulling op onze DJ’s? Trompet, Sax, percussie, MC of een Vocaliste? Kan! 

facturatie horeca dj

OFFERTE

U ontvangt van ons een offerte op maat. Soms met een alternatief voorstel of een leuke aanvullende suggestie.

Responsive design B-BE

DIGITAAL AKKOORD

Doen?! Het is mogelijk om onze offertes eenvoudig digitaal te accorderen. 

Huur techniek horeca dj

RESERVEREN & INKOPEN

We leggen de artiesten en bijhorende techniek definitief vast en treffen alle overige voorbereidingen.

horeca dj back up

SHOW GOES ON

DJ ziek? Geen paniek. We regelen het.
Links of rechtsom.

onze kernproducten

Professionele DJ’s. Ze zijn op tijd, representatief, kundig in hun plaatkeuze, soepel in de transities (overgangen) en brengen een aanstekelijke energie. We vertegenwoordigen breed georiënteerde Mainstream DJs tot échte genre-specialisten. 

Onze DJ Acts zijn eigenzinnige concepten met een duidelijke formule. Perfect voor Public Events, Festivals of voor bijzondere Bruiloften.

Ter aanvulling op onze DJ’s en DJ Acts werken we samen met verschillende Live artiesten.  Voor gelegenheden tot 300 personen hebben we de beschikking over onze eigen Techniek lijn. 

Voor de beste match met uw wensen en verwachtingen komen we graag met u in Contact

Wilt u de volledige programmering van uw evenement uit handen geven aan ons? Dat kan! Wij nodigen u graag uit op ons kantoor in Utrecht, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Floorjaxx kadefestival
DJ Sam Williams on stage

Reviews & Beoordelingen

Martijn
Zakelijk
Lees verder
Als je opzoek bent naar professionals dan ben je bij deze heren aan het goede adres! Wij boeken geregeld meerdere DJ's en niets is te gek en 100% feest gegarandeerd!
Ewoud & Inge
Bruiloft
Lees verder
Wouter Bol draaide op mijn bruiloft en was echt super! Erg blij dat we via dit bedrijf een dj geboekt hebben. Hij is erg goed in het aanvoelen van de sfeer en hier de juiste plaatjes bij te zoeken. Na een paar nummers stond de dansvloer met jong en oud helemaal vol! Hij heeft van onze bruiloft echt een feest gemaakt!
Frank
Zakelijk
Lees verder
Top bedrijf! Wij werken al jaren samen en zetten de DJ's regelmatig in op corporate evenementen die wij organiseren. Snelle reacties, altijd nette DJ's, goed luisteren naar de gewenste muziekstijlen en allen zeer goed inspelen op de behoefte van de groep.
Ruben
Bruiloft
Lees verder
Wat een fijne DJ! Alles was mogelijk qua muziek en van tevoren werd er al goed meegedacht! Daarnaast was het fijn dat er vooraf ook een mix gemaakt kon worden voor het openen van het feest! Kortom, absoluut aan te bevelen!
Frans
Zakelijk
Lees verder
Voor een bedrijfsfeestje heb ik deskundig advies ontvangen. De DJ luistert goed naar de wensen van de klant, denkt mee en voelde het publiek en de sfeer haarfijn aan. Het was een topfeest!
Mart
Zakelijk
Lees verder
B-BE heeft ontzettend veel ervaring in de evenementenbranche. Van DJ's tot aan apparatuur: Ze voelen precies aan wat ik nodig heb. Wouter en Quinten zijn ontzettend aardige gasten, die altijd voor je klaar staan! En zelf ook alles kunnen draaien wat je wilt. Voor mij perfect!
Kiki
Horeca
Lees verder
B-BE events is al een hele tijd onze vaste partner voor DJ's en bijbehorende licht en geluid installaties. Ze werken met goede DJ's die weten in te spelen op de behoefte van de boeker. Bovendien zijn ze erg professioneel in hun communicatie en inregelen van aanvragen. Zeker een aanrader dus als je naar een partij op zoek bent die je ontzorgt op DJ-gebied.
Ivo
Zakelijk
Lees verder
B-BE heeft bij ons evenement een uiterst geslaagde set bij elkaar gedraaid. Absoluut aan te raden. Ook het contact met B-BE verliep professioneel en snel. Zeer tevreden.
Mooz
Bruiloft
Lees verder
Enorm fijne en duidelijke event planner voor allerlei verschillende doeleinden! Techniek ziet er professioneel en goed afgewerkt uit.
Dimitri
DJ
Lees verder
Sinds twee jaar werk ik nauw samen met B-BE. Ik wilde als DJ na 25 jaar een andere richting op door me meer te richten op het DJ’en in bars, restaurants en bedrijfsevents. Min of meer toevallig kwam ik in contact met B-BE en al gauw bleek dat de markt die zijn bedienen aansluit met de kant die ik op wilde. We werken inmiddels dus ruim twee jaar samen en ik ben erg content! De heren zijn prettig in de omgang, ze zijn zakelijk en direct en eerlijk is eerlijk, ik krijg mooie opdrachten binnen via hun!
Lieke & Jonas
Bruiloft
Lees verder
Hele positieve ervaring met B-BE! We hebben via Quinten een DJ (Jochen Kamphuis) voor onze bruiloft geboekt. Hij was heel vriendelijk en erg laagdrempelig benaderbaar, veel contact gehad over onze wensen en welke DJ daarbij paste, en hij dacht flexibel mee wat er binnen ons budget mogelijk was. Ook met Jochen konden we voorbespreken hoe we het feest en de muziek in gedachten hadden. Daarnaast hebben we ook via Quinten een photobooth geregeld, makkelijk dat dat allemaal in 1 pakket kon. Alles bij elkaar zeker een aanrader!
Wouter
Zakelijk
Lees verder
In het verleden meerdere malen voor verschillende evenementen een DJ geboekt bij B-BE. De heren leveren elke keer wat er is afgesproken en de DJ's sluiten keer op keer aan bij de events!
Aster
Horeca & Zakelijk
Lees verder
Ik werk inmiddels ruim twee jaar wekelijks samen met BBE en ben nog steeds erg te spreken over de DJ's, vernieuwende concepten en allround pakketten. BBE verzorgt de technische invulling van onze evenementen uiteenlopend van bedrijfsfeesten tot bruiloften.
Berber
Bruiloft
Lees verder
Voor onze bruiloft via B-BE bij Wouter/Bastion DJ terecht gekomen. Heel relaxt en prettig contact gehad in de voorbereiding. Het allerbelangrijkst: Wouter weet een topsfeer te creëren, voelt aan wat nodig is om iedereen de dansvloer op te krijgen en weet er zo een top feest van te maken. Het dak ging er af! Een absolute aanrader!
Myrthe
Bruiloft
Lees verder
We hebben erg genoten van de Wedding Crashers (Wouter en Wouter). Wouter kan als DJ een fijne sfeer neerzetten en Wouter geeft de finishing touch met zijn trompetspel en MC kunsten. Het was fijn hoe flexibel en meedenkend de Wedding Crashers zijn waardoor zij goed konden aansluiten bij onze wensen.
Vorige
Volgende
Mainstream DJ's & DJ Concepten
Live Muzikanten & Vocalisten
Licht & Geluid
Culturele Projecten
Contained Sessions
Opname Studio
Horeca partner
Bijzondere projecten
Vorige slide
Volgende slide

VOOR WIE WE EERDER WERKTEN

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?