Bruiloft

Bol Bookings & Events

DJ’s & Acts voor Bruiloften. Een stijlvolle feestavonden? Of liever een nostalgische-foute-jaren-90 flashback? Of natuurlijk een Club-Style-Wedding Party?  

Dj's voor Bruiloften Weddings Thema bruiloft dé after party het diner de borrel

Bruiloften

Mainsteam DJ's & Acts voor bruiloften

Met ontelbare bruiloften achter onze naam in de afgelopen 15 jaar is het nog altijd één groot feest! Het zijn en blijven, wat ons betreft, de leukste, mooiste en meest uitdagende feesten. Jong, oud, extrovert, introvert, tafel zitters tot koningen van de dansvloer.. alles kan er tussen zitten bij een bruiloft. Het is aan ons, met jullie én jullie gasten, om er met z’n alle een feest van te maken. Of we dit traditioneel of juist heel eigentijds aanvliegen is natuurlijk aan jullie.

Op deze pagina vinden jullie meer informatie over onze aanpak. Ook vind je hier meer informatie over onze DJ’s, DJ Acts en techniek pakketten.

Om snel tot de kern te kunnen komen van jullie wensen en verwachtingen nemen wij graag telefonisch contact met jullie op. Vul ons contact formulier in óf neem zelf initiatief!  Liever contact per mail of direct een offerte aanvragen? We staan voor je klaar.

bruiloft dj echtpaar

Suggesties Voor bruiloften

Club Style wedding Par-day

Wedding Crashers & Pakket B2

Een bad-ass bruiloft feest. De Wedding Crashers benaderen jullie bruiloft als een clubavond. Hoge energie, sterke mixen en aanstekelijke beats. Altijd met gepaste klasse. Altijd muzikaal maatwerk.

Om de club sound goed tot zijn recht te laten komen is Pakket B2 een goede keuze. Een vol geluid met een waardige lichtshow. Dit pakket aanvullen met visuals, podiumdelen, confetti of andere special FX? Het kan!

Bruiloft DJ van B-BE

DJ Eldridge & Pakket A1

Voor bruiloften tot 150 personen adviseren wij Pakket A1. Dit pakket is voor kleinere gelegenheden doeltreffend met basis show-verlichting en waardige DJ Gear. Afhankelijk van jullie muziekwensen zullen wij een passende DJ aandragen. In dit voorbeeld; DJ Eldridge! Eldridge is een doorgewinterde Mainstream DJ met ontelbare bruiloften, bedrijfsfeesten en publieke optredens op zijn naam. 

Het is mogelijk om het A1 pakket te voorzien van aanvullende verlichting (tot pakket A2 of A3). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Ons Aanbod

Bruiloft B&B
Bruiloft B&B
Bruiloft C&L
Bruiloft C&L
Bruiloft G&D
Bruiloft G&D
Bruiloft D&E
Bruiloft D&E
Wedding Crashers
Wedding Crashers
Techniek Pakket C3 Wit
Bruiloft C&B
Bruiloft C&B
Bruiloft C&B
Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?