Bastion DJ

Bol Bookings & Events

Een Mainstream DJ in hart en nieren. Met een voorliefde voor Disco, Dance en House én 15 jaar ervaring is Wouter Bol een absolute aanrader voor elk event!

Dj voor Disco Events Mainstream Weddings Dance Business Events House

Bastion DJ

DJ Wouter Bol

Als je het over een hitmachine hebt, spreek je eigenlijk over Wouter (AKA Bastion DJ). Deze DJ is niet gebonden aan ritme, tempo of genre en is een van de meest all-rounde DJ’s van Nederland. Moet er gedanst worden? Dan bent u bij Wouter aan het goede adres.

Vrolijk, herkenbaar en dansbaar; dat is waar de sets van DJ Wouter voor staan. Hij heeft al op vele events, podia en feesten mogen draaien wat hem een zeer ervaren en allround DJ maakt. Hij speelt moeiteloos in op de wens van de klant en het publiek en past zich feilloos aan op de sfeer van het evenement. Wouter is ook wel te vinden op grote feesten zoals die van de Vondel Disco, de afterparty van Symphonica in Rosso, de Melkweg en een hele lijst aan festivals. Maar ook op bruiloften is Wouter volledig in zijn element en zorgt hij ervoor dat iedereen zich op de dansvloer waagt.

Hij zet graag de boel op stelten en zorgt met zijn frisse sound voor een goed feest met energieke overgangen, passend bij de sfeer en het doel van het evenement. Hij speelt graag samen met live muzikanten en weet iedere gelegenheid tot een succes te maken; van bruiloft, tot receptie en ook zeker de grote dansfeesten. Hij is toegankelijk, verzorgd en bekwaam en zijn flexibiliteit maakt het enorm fijn samenwerken. Kortom een vrolijk figuur met wie je een fijn feestje kunt bouwen!

Wedding Crashers
Wedding Crashers DJ

Impressie

Previous slide
Next slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?