Eldridge

Bol Bookings & Events

Aanstekelijke vrolijke energie en verrassend leuke edits zorgen voor een heerlijke danspartij. Een heerlijke cocktail van Urban, Club, Fout, Classics en Mainstream Hits. 

Dj voor Bruiloften Foute Deuntjes Private Events Clubs Horeca Business Events  Floorjaxx

Eldridge

DJ Elninio

Eldridge (Elninio) is dé persoon die van elk evenement een echt feestje maakt! Ongeacht het doel of de sfeer van het evenement. Hij is een ware entrepreneur achter de draaitafel en neemt zijn publiek mee op een muzikale wereldreis!

Sinds zijn 6e is hij met muziek bezig. Hij begon in zijn jonge jaren met draaien op zijn eigen klassenfeestjes en maakt sindsdien grote sprongen voorwaarts.

Vandaag de dag is hij een vaste waarde bij diverse uitgaansgelegenheden in Utrecht en omstreken (Club Maggy, Central Studio’s en Club Vie). Daarnaast heeft Eldridge een imposante lijst met internationale boekingen met onder andere; Duitsland, België en Chersonissos.

Sinds zijn komst bij B-BE is Eldridge in toenemende mate actief in het zakelijke speelveld; van kleine borrels tot grote gelegenheden.

Eldridge is een échte allrounder en is daarmee een heerlijke DJ voor particuliere gelegenheden; Bruiloften, jubilea of verjaardagen. Hij past zich moeiteloos aan aan uw muziekwensen en speelt in op de behoeften van uw gasten.

Elninio DJ Ultrasonic
DJ Elninio
Fouter Deuntjes Zwaaien
DJ Eldridge Elninio

Impressie

Logo Elninio
Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?