DJ workshop

Bol Bookings & Events

Voor een een-op-een DJ Workshop, voor échte aandacht en progressie. Geleid door doorgewinterde DJ’s uit het uitgaansleven en de evenementen sector.

DJ Workshop voor Starters DJ's Wannabe's Legends

Date Night B-BE Studio

DJ Workshop

een-op-een DJ workshop

Maak kennis met het vak of verbeter je skills met de DJ Workshops van B-BE. De workshops worden begeleid door de DJ’s van B-BE. Het zijn doorgewinterde mainstream DJ’s uit de Nederlandse event scene (Horeca, Bruiloften en Business events).

In onze studio in Utrecht zullen onze DJ’s aandacht besteden aan uw doelstellingen. Van algemene draai technieken tot specialistische skills. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een scratch cursus of een hoog tempo-allround masterclass. We hebben DJ’s voor vrijwel elk genre. 

Wilt u aansluitend op een workshop een eigen live set opnemen? Gaan we regelen! Hiervoor hebben we alle faciliteiten in huis. Geen workshop, wel een opname? Kijk voor meer informatie op de DJ Liveset Recording pagina. 

De DJ workshops zijn serieus van aard en zijn het beste te volgen met een zekere basiskennis. Wilt u liever iets vrijblijvender kennismaken met het vak? Eventueel met uw partner? Kijk dan op onze DJ Date pagina.

Red Room Scratch
Red Room CS DJ Hands
luesync dj booth
B-BE Studio red
DJ Workshop
DJ Workshop
DJ Workshop
DJ Workshop
DJ Workshop
DJ Workshop
Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?