DJ Date Night
DJ Workshop
voor 2

/ Date Night

Date Night B-BE Studio
Guys in B-BE Studio
Tijdens een DJ Date Night gaan jullie kennismaken met DJ-en. We maken je in een korte sessie wegwijs in de DJ booth en geven je de basis mee. Jullie zullen vooral samen leuke muziek uitzoeken, deze zo goed mogelijk in elkaar laten overlopen om vervolgens samen te genieten van de nieuwe plaat. Kort gezegd: Kennismaken, oefenen én oefenen. 
 
Afhankelijk van hoe snel jullie het oppakken, of er al bekend mee zijn, zullen we stappen maken die aansluiten bij jullie talent en niveau. 
 
Dit begint in gewone mensentaal, met een stukje theorie en uitleg van de apparatuur. Het kán eindigen in diepgaande nerd-talk, maar dit is geheel afhankelijk van de stappen (of sprongen) die jullie maken.
 
Gaan jullie Back-to-Back of matchen jullie perfect als DJ Duo?
 
Ter afsluiting van de DJ Date Night draaien jullie een korte live set! Deze nemen we voor jullie op (Audio + Video), zodat jullie je kunsten vol trots aan jullie vrienden en familie kunnen showen. De DJ Date Night is daardoor ook een fijn cadeau om te geven. Je zult op afstand zelf kunnen meegenieten!
 
We hebben in de afgelopen jaren veel bruidsparen in onze studio mogen ontvangen om hen klaar te stomen voor een alternatief op de traditionele openingsdans. In plaats van te dansen, laten zij hun gasten dansen door zelf plaats te nemen in de DJ Booth voor een openingsmix. 
 
Het uitgangspunt van een DJ Date night is: plezier maken tijdens een leuke muzikale activiteit. Heb je/ hebben jullie behoefte aan meer inhoud of willen jullie écht leren draaien. Kijk dan op onze workshop pagina. 
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?