DJ Date night

Bol Bookings & Events

Een avond kennismaken met DJ’en. Een laagdrempelige workshop voor 2. We duiken kort in de theorie en de techniek waarna: Play.

Dj Date Night DJ workshop DJ introductie Music Night Teamwork

Date Night B-BE Studio

DJ Date Night

DJ Workshop voor 2

Tijdens een DJ Date Night gaan jullie kennismaken met DJ-en. We maken je in een korte sessie wegwijs in de DJ booth en geven je de basis mee. Jullie zullen vooral samen leuke muziek uitzoeken, deze zo goed mogelijk in elkaar laten overlopen om vervolgens samen te genieten van de nieuwe plaat. Kort gezegd: Kennismaken, oefenen én oefenen. 
 
Afhankelijk van hoe snel jullie het oppakken, of er al bekend mee zijn, zullen we stappen maken die aansluiten bij jullie talent en niveau. 
 
Dit begint in gewone mensentaal, met een stukje theorie en uitleg van de apparatuur. Het kán eindigen in diepgaande nerd-talk, maar dit is geheel afhankelijk van de stappen (of sprongen) die jullie maken.
 
Gaan jullie Back-to-Back of matchen jullie perfect als DJ Duo?
 
Ter afsluiting van de DJ Date Night draaien jullie een korte live set! Deze nemen we voor jullie op (Audio + Video), zodat jullie je kunsten vol trots aan jullie vrienden en familie kunnen showen. De DJ Date Night is daardoor ook een fijn cadeau om te geven. Je zult op afstand zelf kunnen meegenieten!
 
We hebben in de afgelopen jaren veel bruidsparen in onze studio mogen ontvangen om hen klaar te stomen voor een alternatief op de traditionele openingsdans. In plaats van te dansen, laten zij hun gasten dansen door zelf plaats te nemen in de DJ Booth voor een openingsmix. 
 
Het uitgangspunt van een DJ Date night is: plezier maken tijdens een leuke muzikale activiteit. Heb je/ hebben jullie behoefte aan meer inhoud of willen jullie écht leren draaien. Kijk dan op onze workshop pagina. 
bruiloft dj echtpaar
Date Night B-BE Studio
dj Date night
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?