Gio Brown

Bol Bookings & Events

Met een grote glimlach, aanstekelijke persoonlijkheid én on-point muziekkeuze weet Gio ieder evenement voor zich te winnen. Een doorgewinterde Mainstream DJ, een van de Fijnste.

Dj voor Business Events Fijne Deuntjes Clubs Disco House Public Events Urban & Soul Floorjaxx Mainstream Baas vd Club

Gio Brown

Mainstream DJ

Gio Brown weet met een glimlach keer op keer zijn publiek te betoveren. Met een aanstekelijke energie, een vrolijke sound en een bak ervaring waar je u tegen zegt is Gio een welkome verschijning op elk event.

Giovanni heeft meer dan 10 jaar ervaring als DJ. Hij is een bekend gezicht op festivals en in het het Utrechtse uitgaansleven. Op zakelijke events, bruiloften en prive feesten is Gio als geen ander in zijn element. Hij begrijpt het doel en de wensen van de opdrachtgever, maar voelt ook naadloos de vibe van zijn publiek aan. 

Hij begon als allround DJ en verlegde door de jaren zijn focus op de urban en club sound. in recentere jaren richt hij zich met toenemende maten op house en disco, door zijn toetreden tot het Fijne Deuntjes DJ team. 

Ook kan Gio uitstekend uit de voeten met een live artiest (of een hele DJ-band) aan zijn zijde! 

Van clubavonden tot business events, hij weet ze naar zijn hand te zetten. Zonder twijfel; Gio is een van onze Fijnste (Deuntjes) DJ’s! 

hyped gio brown
Fijne Deuntjes 5mei
Gio Bown FD Liveshow
Gio Brown Fijne Deuntjes

Impressie

Vorige slide
Volgende slide
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?