Boek een zakelijke DJ

Voor elke zakelijke gelegenheid

Bent u op zoek naar een DJ voor uw business event? Of zoekt u specifiek een Zakelijke DJ? Dan bent u bij B-BE aan het juiste adres! We zijn gevestigd in Utrecht en hebben een breed netwerk van deejays, disk jockeys en andere platen draaiers. We hebben ruim 10 jaar ervaring met business events en hebben een eigen poule van DJ’s die deze tak van sport als geen ander verstaan.

Wat maakt onze DJ’s anders? 

B-BE DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar die van u en en uw gasten is. Ze draaien solo, in samenwerking met live artiesten of binnen een vaste formule als DJ-Act. Kijk voor meer informatie op onze DJ-Act pagina.

De zoektocht naar dé Zakelijke DJ voor uw evenement

Er zijn meer DJ’s dan ooit tevoren. Gaaf natuurlijk! Maar ook erg overweldigend in de zoektocht naar de juiste DJ voor uw evenement. Is de muziek ondersteunend of leidend? Moet het (commercieel) mainstream en herkenbaar of juist vernieuwend en underground? Is er behoefte aan verzoekjes of microfoon gebruik? Wij zoeken met u naar de juiste match; de passende sound voor uw gelegenheid!

We hebben een breed netwerk bestaande uit toegewijde specialisten, kader DJ’s en échte alleskunners die we selecteren op basis van verschillende criteria. Wat Draaien ze? Hoe draaien ze? Wat maakt ze goed? Wat maakt ze leuk? En dat maakt ze geschikt voor uw event? Lees hier meer over onze visie op DJ’s en bijhorende beoordelingscriteria.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

B-BE Zakelijke DJ

Contactgegevens

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?