Personeelsfeest DJ

B-BE Personeelsfeest DJ
B-BE DJ Personeelsfeest
B-BE DJ en trompet Personeelsfeest
Personeelsfeest DJ B-BE
Publiek van een DJ Bedrijfsfeest
Publiek Personeelsfeest DJ

/ Dé DJ Specialist voor Personeelsfeesten

B-BE is een Artiestenbureau dat zich richt op Mainstream DJ’s. Dit betekent dat onze DJ’s algemeen gangbare muziek draaien uit verschillende genre’s, decennia en hitlijsten. 
 
We kiezen voor de term ‘Mainstream’ en niet voor ‘Allround’ omdat wij geloven;
 
Feestcafé-Allround = ‘Allround DJ’  
Club Allround = ‘Mainstream DJ’
 
Belangrijk verschil: Een ‘Allround DJ’ kan Nederlandstalige volksmuziek draaien waardoor je beland in een feesttrein; de polonaise. Een Mainstream DJ doet dit niet.
 
Op basis van uw input gaan we op zoek naar de perfecte match tussen uw wensen (en verwachtingen) en onze artiesten. 
 
 
 
 
Benieuwd naar onze DJ’s binnen ons artiestenbureau?
Neem alvast eens een kijkje op onze DJ pagina of neem direct contact op.

Boekingskantoor voor Personeelfeest DJ

Personeelsfeesten zijn er is verschillende vormen, soorten en maten. Van kleine bedrijven, tot grote multinationals, met of zonder partners. De samenstelling kan verschillen, maar 1 thema staat centraal; een feest! Een feest is in onze ogen pas compleet met muziek, in de juiste toon. Met een Personeelsfeest DJ van B-BE haalt u een professional in huis die zich kan verplaatsen in uw gast en uw doel. Wanneer u verlangd dat het evenement uw personeel met elkaar in contact brengt (omdat er bijvoorbeeld nieuwe afdelingen moeten gaan samenwerken of de samenstelling van het team is gewijzigd), dan zullen onze DJ’s een achtergrond rol op zich nemen. Zodat uw personeel in staat is met elkaar kennis te maken. 

Als u uw personeel wilt belonen voor het behalen van mooie mijlpalen of targets; dan zullen onze DJ’s er een feest van maken!

Een After-Corona personeelsfeest?! Om uw personeel te belonen voor hun inzet! Of ze na lange tijd eindelijk weer samen te brengen na lang thuiswerken? We denken graag met u mee over de juiste sound!

Natuurlijk in afwachting van de mogelijkheden en regelgeving. 

Bedrijfsfeest DJ of DJ ACT?

DJ Bedrijfsfeest? Of een Band bedrijfsfeest? Ook wel eens gedacht aan een DJ Act op uw bedrijfsfeest? 

Een DJ Act is een DJ formatie met een heldere formule. Denk hierbij aan een Foute Party met Foute Deuntjes of aan een Jazzy, Soulfull randje met de Gangmakers

Liever een goede house partij? We hebben een mooie formatie voor u!

Wilt u een DJ personeelsfeest met een live trompet? of een DJ personeelsfeest met Saxofonist? We werken met verschillende professionals die een fantastische show voor u weggeven. 

Lees meer over onze Live artiesten in combinatie met onze DJ’s.

DJ Personeelsfeest

Het personeelsfeest. Een hoogtepuntje in het bestaan van uw werknemers. Een welverdiende ontsnapping van de reguliere gang van zaken. Sommige bedrijven pakken flink uit om hun personeel te belonen met een spektakel waar menig festival organisator jaloers op is. Andere bedrijven zijn behoudender. 

We zijn erg bedreven in het vinden van de juiste toon en gaan graag met u in gesprek. Om uw wensen te vertalen jaar de juiste sound en de beste match met onze personeelsfeest DJ’s. 

DJ bedrijfsfeest

Een Bedrijfsfeest is een feest van uw bedrijf. Een formele gelegenheid met externe zakenrelatie, toeleveranciers en partners. Of een informele gelegenheden met partners, familie en vrienden.

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert waarbij zakelijke relaties zijn uitgenodigd is het belangrijk dat u goed voor de dag komt. Representativiteit en professionaliteit staan voorop op het visitekaartje van uw bedrijf; het personeelsfeest. Dit verlangt u van uw personeel, maar ook van uw leveranciers!

Iets wat voor ons vanzelfsprekend is en waar we onze DJ’s op trainen!

Een Mainstream DJ of een Allround DJ voor uw gelegenheid? Lees meer op Mainstream DJ Bedrijfsfeest.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail onder vermelding van ‘DJ Bedrijfsfeest’ of ‘DJ Personeelsfeest’ via info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?