VIND de dj voor uw zakelijke evenement

B-BE is een DJ boekingskantoor wat in de afgelopen jaren met veel plezier al vele particuliere en ook zakelijke evenementen heeft mogen voorzien van artiesten. Variërend van achtergrond DJ’s op diverse bedrijfsborrels, allround DJ’s op internationale business events,  tot een compleet verzorgd personeelsfeest voorzien van een avond vol entertainment. B-BE: Hét adres voor een zakelijke DJ!

Door ons brede artiesten bestand kunnen wij elk soort evenement voorzien van het juiste entertainment, en graag gaan wij met de organisatie van een evenement in gesprek om te zoeken naar de perfecte muzikale invulling voor elk zakelijke event. Tijdens zo’n gesprek en het invullen van het programma houden wij rekening met wensen van de klant en proberen wij advies te geven over volgens ons het beste past bij het bedrijf, en de uitstraling van het event.

B-BE beschikt niet alleen over een breed artiesten bestand, maar ook over eigen techniek en leveranciers hiervoor. Hiermee kunnen wij totale ontzorging aanbieden op het gebied van licht en geluid.

Een zakelijke DJ van B-BE

Voor zowel zakelijke als particuliere partijen hebben wij bepaalde verwachtingen van onze artiesten. Zo letten wij niet alleen op het muziekgenre en de stijl, maar ook op de aankleding en netheid; net verzorgde kleding en schoenen, beleefd en meedenkend zijn met de organisatie en haar gasten, en uiteraard op tijd komen. Alle artiesten krijgen bij iedere boeking een info sheet met  noodzakelijke informatie over de boeking, en daarin ook een kledingadvies. 

Alle artiesten waar B-BE mee werkt hebben een ruime ervaring op het podium met diverse soorten feesten, zijn flexibel en meedenkend, en beschikken over een ruime muziekkennis.

Elk evenement is weer anders, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om samen te kijken naar alle mogelijkheden en opties. 

DJ & Techniek pakketten

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor zakelijke evenemententot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Techniek pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

DJ's & Live muzikanten

Onze DJ’s draaien in de basis solo, maar zijn ook bedreven in de samenwerking met live artiesten. Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Van dinner tot borrel

Wilt u tijdens, tussen of na de gangen van uw dinner muzikale ondersteuning van een DJ? Wij hebben de perfecte act voor u! Met de Gangmakers DJ act zorgen we voor uitnodigende en toch ontspannen achtergrondgeluiden voor uw gasten die lekker tafelen, hangen aan de bar of zich voorzichtig klaarmaken voor een heerlijke feestavond. De heren van gangmakers draaien soul, disco, funk, jazz, hip hop en andere ontspannen sound; passend bij de fase van de avond.

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Contactgegevens

DINNER TOT BORREL

TECHNIEK PAKKETTEN

DJ Pakket B B-BE
DJ Pakket C B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?