DJ ACTS & MAINSTREAM DJ’s 
VOOR EVENEMENTEN & HORECA

PROJECTEN

Een greep uit de verschillende evenementen, shows en optredens die wij voor onze opdrachtgevers mochten verzorgen. 

EINDSIGNAAL

Ter ere van de afsluiting van het Hockey seizoen; festival Eindsignaal! Op het stadstrand van de Stadstuin in Utrecht mochten wij de programmering én de techniek faciliteren. Een Fijn feestje als eindresultaat!

TROUWLOCATIE

Voor de open trouwlocatie route hebben wij voor onze partner de Utrechter een mooie bijdrage mogen leveren tijdens de fotoshoot van deze locatie. Prachtige plaatjes en soepele dans moves. 

AWARD SHOWS

Sinds 2018 zijn verzorgen wij de DJ’s en ondersteunende live acts bij de M&A Awards; voor zowel Nederland als Belgie.

WTF FESTIVAL

Het Whiskey Taste Festival in Utrecht is hét jaarslijkse proef evenement voor whiskey liefhebbers. Onze DJ’s verzorgen de muzikale omlijsting van dit verrukkelijke evenement. 

BUSINESS EVENT

Een personeelsfeest  werd personeels-rave  met DJ Luxor.

EDELWISE

De heren van Fijne Deuntjes mochten hun kunsten vertonen op Edelwise, Amsterdam. Een heerlijke show, met onze grote vriend Q on Trumper!

BUSINESS EVENT

Een kantoor omtoveren tot een volwaardige feestlocatie? Gaan we regelen! Voor deze zakelijk partij mochten wij de DJ line up, inclusief live trompettist, én de technische productie verzorgen. 

BUSINESS EVENT WERKSPOOR

Voor een Utrechts architectenbureau mochten wij de muzikale invulling verzorgen tijdens de opening van hun nieuwe kantoor in het Werkspoorkathedraal. De hoge industriële ruimte zorgde voor een uniek karakter voor dit indoor food-truck festival event.

FIJNE DEUNTJES STAGE HOSTING

In samenwerking met de organisatie van “Hossa! festival” toverde we een bospad aan het festival terrein om tot een groene tunnel die doet denken aan een sprookjesbos. Met bijzondere vintage disco verlichting,  rook, Co2 en fijne plaatjes en mensen was dit een prachtig avontuur met als resultaat deze heerlijke foto’s.