ONZE PROJECTEN

CONTAINED SESSIONS

’Contained Sessions’ verzorgt video producties van DJ sets. In eigen studio óf op externe locaties. Met als belangrijkste missie: De verbinding tussen artiest en haar/zijn publiek, alsmede de liefde voor de muziek, in stand te houdend in bijzondere tijden ( COVID-19). 

EINDSIGNAAL

Ter ere van de afsluiting van het Hockey seizoen; festival Eindsignaal! Op het stadstrand van de Stadstuin in Utrecht mochten wij de programmering én de techniek faciliteren. Een Fijn feestje als eindresultaat!

TROUWLOCATIE

Voor de open trouwlocatie route hebben wij voor onze partner de Utrechter een mooie bijdrage mogen leveren tijdens de fotoshoot van deze locatie. Prachtige plaatjes en soepele dansmoves. 

AWARD SHOWS

Sinds 2018 zijn verzorgen wij de DJ’s en ondersteunende live acts bij de M&A Awards in Nederland en België.

WTF FESTIVAL

Het Whiskey Taste Festival in Utrecht is hét jaarslijkse proef evenement voor whiskey liefhebbers. Onze DJ’s verzorgen de muzikale omlijsting van dit verrukkelijke evenement. 

BUSINESS EVENT

Een personeelsfeest werd personeels-rave met B-BE DJ.

EDELWISE

De heren van Fijne Deuntjes mochten hun kunsten vertonen op Edelwise, Amsterdam. Een heerlijke show, met onze grote vriend Q on Trumpet!

BUSINESS EVENT

Een kantoor omtoveren tot een volwaardige feestlocatie? Gaan we regelen! Voor deze zakelijk partij mochten wij de DJ line up, inclusief live trompettist, én de technische productie verzorgen. 

BUSINESS EVENT WERKSPOOR

Voor een Utrechts architectenbureau mochten wij de muzikale invulling verzorgen tijdens de opening van hun nieuwe kantoor in de Werkspoorkathedraal. De hoge industriële ruimte zorgde voor een uniek karakter voor dit indoor food-truck festival event.

FIJNE DEUNTJES STAGE HOSTING

In samenwerking met de organisatie van “Hossa! festival” toverden we een bospad op het festival terrein om tot een groene tunnel die deed denken aan een sprookjesbos. Met bijzondere vintage disco verlichting,  rook, Co2 en fijne plaatjes en mensen was dit een prachtig avontuur met als resultaat deze heerlijke foto’s. 

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?