Artiestenbureau

Artiestenbureau DJ's B-BE
DJ bastiaan Artiestenbureau B-BE
B-BE Artiestenbureau Bruiloft
B-BE Artiestenbureau DJ en trompet
DJ Gelegenheid
B-BE Artiestenbureau zakelijk

/ Dé DJ Specialist voor Zakelijke events & Bruiloften

B-BE is een artiestenbureau dat zich richt op DJ’s. Als dé DJ specialist van Nederland zijn we erg kritisch over de DJ’s die we aanbieden. Dit gaat om draaikwaliteiten en muzikale kennis. maar ook om sociale skills en representativiteit. Kortom; met een B-BE DJ ben je zeker van een professional. 
DJ’s zijn er in vele soorten en maten. Jong, oud, ervaren, onervaren, representatief, onverzorgd, Allround DJ’s, specialisten, gezellige feestnummers en grimmige stoere jongens.
 
Hobby DJ’s, slaapkamer DJ’s, amateurs, bijklussers, zelfstandige, professionals, freelancers, DJ’s die zijn aangesloten bij een artiestenbureau, een agency of een boekingskantoor, producer-DJ’s, DJ’s met ghost producers, nobodies, wereldsterren en jonge talenten, onbekende helden en levende legenden.
 
Als u op zoek bent naar een passende DJ voor uw event kan het behoorlijk overweldigend zijn. Bij het inwinnen van advies bij vrienden en bekende ontdek je al snel dat iedereen een neefje heeft die leuk plaatjes kan draaien. Dit is zonder twijfel helemaal waar. Maar voor uw event zoekt u misschien wel iemand met wat meer jaren op de teller en bijhorende ervaring. 
 
Als artiestenbureau is het onze roeping om voor elk event de juiste artiest te vinden.

Een DJ die de juiste snaar weet te raken. Op basis van uw input op voorhand, maar belangrijker nog; op basis van de input van uw gasten of bezoekers.
 
Deels door zijn/haar muzikale voelsprieten, op basis van hun ervaring, Deels door de suggesties én energie van uw bezoekers.
 
Benieuwd naar onze DJ’s binnen ons artiestenbureau?
Neem alvast eens een kijkje op onze DJ pagina of neem direct contact met ons op.

Boekingskantoor voor Mainstream DJ's

Wij noemen onze DJ’s Mainstream DJ’s. Hiermee bedoelen we dat ze bekend en kundig zijn met algemeen bekende muziekstromen. 

Dit betekend niet dat ze allemaal Hitjes-kanonnen zijn of commerciële top-40 DJ’s. Maar wel dat ze allemaal algemeen gangbare muziek draaien. 

Waar we niet zo goed in zijn? Het Nederlandstalige levenslied. Specifiek: Nederlandse Volksmuziek. Nederlandstalige pop muziek zit wél in het repertoire.

Onze DJ’s verschillen natuurlijk in hun vakmanschap. De één is een echte specialist binnen zijn genre. De ander een echte alleskunner. Welke het beste bij uw event past? Daar helpen we u graag mee! 

Kijk voor meer informatie over onze visie op DJ’s op onze “Typen DJ” pagina.

Boekingskantoor voor DJ ACTS

Onze DJ Acts zijn DJ formules met een duidelijk kader. Zo weet u precies wat u krijgt als u deze act boekt. 

We hebben acts die perfect zijn als achtergrond, voor achtergrondmuziek, of voor tijdens een borrel. 

Acts die de boel opwarmen, maar ook acts die de boel afbreken. 

DJ Act Fijne Deuntjes houd vast aan de gedachte ‘oude hits, nieuw jasje’

De Wedding Crashers gaan voor een knaller van een wedding ‘par-day’, met gepaste klasse. Denk; ‘Jude law meets Feest DJ Ruud’ en u heeft al snel een aardig beeld. 

Geen perfecte match tussen uw wensen en ons aanbod? Dan vinden we dé macht voor u bij een aangesloten artiestenbureau uit ons netwerk. Of leggen we een act vast bij een aangesloten boekingskantoor. We gaan dé perfecte match vinden; beloofd! 

DJ Acts kunnen bestaan uit individuele DJ’s, DJ Duo’s of DJ’s die worden bijgestaan door Live Artiesten. 

Kijk voor meer informatie over onze DJ acts op onze DJ-Act pagina.

Artiestenbureau voor ondersteunende live acts

Een Saxofonist of trompettist ter aanvulling op onze DJ’s? Percussie, Zang of MC? We hebben een groot netwerk met professionele artiesten die gewend zijn om met DJ’s op te treden.

We werken nauw samen met andere artistenbureaus en hebben daarmee ook toegang tot akoestische duo’s, trio’s, solisten en volledige bands. Onze focus als DJ Specialist blijft echter bij de DJ’s. Live Acts zijn bij ons ondersteunend. De kers op de taart die het feest compleet maakt!

Wat doet een Artiestenbureau / boekingskantoor?

Als artiestenbureau / boekingskantoor verzorgt B-BE optredens van artiesten. Voor u betekent dit dat wij ons als centraal aanspreekpunt opstellen.

U heeft contact met ons; wij hebben contact met alle DJ’s, artiesten, toeleveranciers, chauffeurs, technici, locatiemanagers, event managers, wedding planners, andere artiestenbureaus of boekingskantoren.

We adviseren, regisseren en organiseren alles wat met het optreden te maken heeft. We zorgen er voor dat u ongestoord feest kunt vieren!

Bijzondere wensen of aandachtspunten?
Wij zorgen dat iedereen op de hoogte is!

Afspraak maken?

Wilt u een face to face afspraak maken met ons boekingskantoor? Wilt u een (digitaal) gesprek met onze DJ Specialist? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail op info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?