BOEK EEN JUBILEUM DJ van b-be

Het behalen van een jubileum is een échte mijlpaal. Na voor en tegenspoed is er een prachtig rond jaargetal iets om te vieren, voor elke relatie; Privé of zakelijk. Hoe uitbundig dit gevierd zal worden verschilt van mens tot mens (en van bedrijf tot bedrijf). Een kleine borrel, een klein feestje, óf een groots feest met vuurwerk en honderden gasten. Hoe u het jubileum ook kleur wilt geven; een muzikaal accent is altijd welkom! Onze DJ’s en techniek staan voor u klaar om het een onvergetelijk moment te maken. 

Voor een volledig overzicht van ons aanbod van onze DJ’s en techniek pakketten voor particuliere jubilea verwijzen we jullie graag naar onze Kleine gelegenheden Pagina. Voor zakelijke jubilea verwijzen we u graag naar onze Zakelijke pagina.

B-BE Jubileum DJ's

Onze DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar dat van jullie en jullie gasten is, maar ze willen er graag onderdeel van zijn!

Meestal is het gezelschap op een jubileum erg divers in leeftijd, achtergrond en muzieksmaak. Dit vraagt van een DJ een enorme muzikale kennis en ervaring  die vaak wordt bestempelt als ‘allround’. De DJ’s van B-BE kunnen al deze stijlen, genres en verschillende tempo’s vloeiend in elkaar overlaten lopen en zo aansluiten op de energie en van de gasten. Ze spelen in op de sfeer in de zaal en verzoekjes zullen dan ook meestal geen probleem voor ze zijn! Het klinkt allemaal logisch en niet zo ingewikkeld, maar er komt veel bij kijken. Wij zijn erg kritisch in ons aanbod en stellen onze klanten niet graag teleur. 

Wij streven er naar om er, ook muzikaal, écht jullie feest van te maken. Input en suggesties zijn altijd welkom en helpen ons bij het vinden van de juiste match (DJ). Ons zwaartepunt blijft echter altijd de dansvloer; als iets niet werkt, gooien we het roer om tot we de juiste snaar raken. 

Lees hier meer over het verschil tussen DJ’s én over hoe wij onze DJ’s beoordelen.

DJ & Techniek pakketten

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor jubilea tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Pakketten pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

Minder overlast voor de buren? We hebben ook Silent Disco mogelijkheden! Dus geen zware bassen en harde geluiden voor de buurt. Vals meezingen op eigen risico.

DJ's & Live muzikanten

Onze DJ’s draaien in de basis individueel, maar werken ook regelmatig samen met onze live artiesten! Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Smaakvolle sound tussen de gangen

Of er nu uitgebreid getafeld word, er word rondgelopen tijdens een walking diner, er heerlijk word gebarbecued of er alleen maar word geborreld; een smaakvol muziekje past er altijd goed bij! De heren van Gangmakers verzorgen een ontspannen, jazzy, soulfull sound voor voor én na het happen. Een unieke volwassen sound die zich goed leent als achtergrond muziek, maar ook zeker als borrel vibe! 

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Contactgegevens

SMOOTH VIBES

TECHNIEK PAKKETTEN

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?