EEN B-BE DJ VOOR EEN TUINFEEST

Een feest aan huis, in eigen tuin, is natuurlijk compleet wanneer er een hoop taken uit handen worden genomen van de gastheer of – vrouw. Een cateraar kan de hapjes en drankjes voor zijn/haar rekening nemen. En wij; wij verzorgen de muziek. De Hi-Fi installatie kan gewoon veilig binnen blijven staan en ook de verantwoordelijkheid van de leukste playlist blijft je bespaart. Wij verzorgen een compacte geluidsinstallatie met gepaste sfeer (of disco) verlichting. Een lekker achtergrondmuziekje of een danspartij met ruimte voor verzoekjes; geen probleem! Wij hebben ‘m, de DJ voor uw tuinfeest!

Voor een volledig overzicht van ons aanbod van onze DJ’s en techniek pakketten voor Tuinfeesten verwijzen we jullie graag naar onze Kleine gelegenheden Pagina

Previous
Next

B-BE Tuinfeest DJ’s

Onze DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar dat van jullie en jullie gasten is, maar ze willen er graag onderdeel van zijn!

Meestal is het gezelschap op een tuinfeest erg divers in leeftijd, achtergrond en muzieksmaak. Dit vraagt van een DJ een enorme muzikale kennis en ervaring  die vaak wordt bestempelt als ‘allround’. De DJ’s van B-BE kunnen al deze stijlen, genres en verschillende tempo’s vloeiend in elkaar overlaten lopen en zo aansluiten op de energie en van de gasten. Ze spelen in op de sfeer in de zaal en verzoekjes zullen dan ook meestal geen probleem voor ze zijn! Het klinkt allemaal logisch en niet zo ingewikkeld, maar er komt veel bij kijken. Wij zijn erg kritisch in ons aanbod en stellen onze klanten niet graag teleur. 

Wij streven er naar om er, ook muzikaal, écht jullie feest van te maken. Input en suggesties zijn altijd welkom en helpen ons bij het vinden van de juiste match (DJ). Ons zwaartepunt blijft echter altijd de dansvloer; als iets niet werkt, gooien we het roer om tot we de juiste snaar raken. 

Lees hier meer over het verschil tussen DJ’s én over hoe wij onze DJ’s beoordelen.


BOEK NU DE DJ VOOR EEN TUINFEST

Previous
Next

DJ & Techniek pakketten

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor tuinfeesten tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Pakketten pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

Minder overlast voor de buren? We hebben ook Silent Disco mogelijkheden! Dus geen zware bassen en harde geluiden voor de buurt. Vals meezingen op eigen risico.


BOEK EEN TUINFEEST DJ MET TECHNIEK

Previous
Next

DJ’s & Live muzikanten

Onze DJ’s draaien in de basis individueel, maar werken ook regelmatig samen met onze live artiesten! Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.


BOEK NU EEN DJ MET LIVE ARTIEST

Previous
Next

Smaakvolle sound tussen de gangen

Of er nu uitgebreid getafeld word, er word rondgelopen tijdens een walking diner, er heerlijk word gebarbecued of er alleen maar word geborreld; een smaakvol muziekje past er altijd goed bij! De heren van Gangmakers verzorgen een ontspannen, jazzy, soulfull sound voor voor én na het happen. Een unieke volwassen sound die zich goed leent als achtergrond muziek, maar ook zeker als borrel vibe! 


NAAR DE GANGMAKERS

Previous
Next

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl


KLEINE GELEGENHEDEN PAGINA


CONTACT OPNEMEN

Contactgegevens

SMOOTH VIBES
MEER INFORMATIE

TECHNIEK PAKKETTEN


DJ Pakket B B-BE


DJ Pakket C B-BE


MEER INFORMATIE

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?