Voor het wedding Par-day vol verrassingen met de Wedding Crashers

De Wedding Crashers gaan voor een bad ass bruiloftsfeest. Dak eraf, gas erop en gaan! De jasjes gaan snel uit en de hakken maken plaats voor party sneakers. Een Feest, met ruimte voor uw voorkeuren. Lekker gek, beetje stevig, maar ook met gepaste klasse.
 
Ze geloven; trouwen is een feest! Doe het goed!

Wat maakt de Wedding Crashers een 'DJ Act'?

Is een DJ Act meer dan een DJ die leuke platen draait?!
Ons oordeel; Absoluut! Deze DJ Act werkt vanuit een bepaald kader en houdt vast aan een eigen, vrolijke en energieke sound. 

Kort en bondig uitgelegd; ze draaiende gangbare bruiloftshits en top 40 platen. Daarbij gaan ze niets uit de weg. Wedding classics 2.0, met een schuurplaat en een klapper die je normaal gesproken op een festival verwacht; doen ze gewoon.

Een ervaren DJ heeft de focus op de muziek, het publiek en de algemene vibe. De Host / gastheer is als aanspreekpunt en vrolijke fluiter de gangmaker van de avond. hij start vast een dansje in met het bruidsmeisje en haalt wat grappen uit met de getuigen en staat te popelen om de (vodka)polonaise in te zetten.. 

DE FORMULE

WEDDING PAR-DAY

Trouwen is een feest. Doe het goed! Met jullie input en onze energie gaan we hakken, raggen, knallen, rammen, swengen, vlammen én liefdevol schuifelen. Met een knipoog. Met gepaste klasse.

DJ AND HOST

De Wedding Crashers gaan met volle focus voor een knalfeest! De DJ mixt die platen. De Gastheer is aanspreekpunt, MC, doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder en is chef van de klok.

WITH A BANG

We omarmen de clichés en tradities op onze eigen manier! In de muziek, met confetti en Co2, bellenblaas, opblaasdieren of Mystery boxes.. Hoe bont wordt het? Dat is helemaal aan jullie!

BOUWSTENEN

BASIS

Avond vullende DJ act; 5 uur DJ + Gastheer. Inclusief licht & geluid. Ook Silent Disco mogelijkheden voor locaties met restricties.

REPERTOIRE

We verwerken jullie muziekwensen en Openingsdans in onze show. Gewoon aan te leveren via een eigen Spotify lijst.

EFFECTEN

Aanvullende effecten & attributen; Rook kanonnen, Co2 guns, confetti shots, opblaasbare bananen, maskers, vuurwerk fonteinen en heel veel meer optionele extra's.

POWER HOUR

We starten de klok in voor een uur lang Oldies, 90's, guilty pleasures, billenschudden, hardstyle of alleen maar hitjes! Het is geheel aan jullie!

MOMENTEN

Bepaalde momenten of activiteiten net een beetje bijzonder maken? We gooien graag een bouquet-je mee en helpen je sport team bij de uitvoering van hun love-song voor jullie.

SFEER IMPRESSIE

JUKEBOX

Een greep uit ons repertoire om jullie een beter beeld te geven van onze muzikale bandbreedte.
Kort en snel gemixt om jullie zo veel mogelijk te laten horen in korte tijd!