Lounge DJ Boeken

Voor iedere ontspannen setting

Een Lounge DJ boeken voor uw (zakelijke) evenement? Ontspannen muziek voor de inloop? Voor achtergrond muziek op een beurs of op het strand? Tropical, beach house of juist soepele jazz en soul invloeden? We hebben iemand voor u. Neem alvast  eens een kijkje op onze DJ pagina of neem direct contact op.

Wat maakt onze DJ’s anders? 

B-BE DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar die van u en en uw gasten is. Ze draaien solo, in samenwerking met live artiesten of binnen een vaste formule als DJ-Act. Kijk voor meer informatie op onze DJ-Act pagina.

De zoektocht naar dé DJ voor uw evenement

Er zijn meer DJ’s dan ooit tevoren. Gaaf natuurlijk! Maar ook erg overweldigend in de zoektocht naar de juiste DJ voor uw evenement. Is de muziek ondersteunend of leidend? Moet het (commercieel) mainstream en herkenbaar of juist vernieuwend en underground? Is er behoefte aan verzoekjes of microfoon gebruik? Wij zoeken met u naar de juiste match; de passende sound voor uw gelegenheid!

We hebben een breed netwerk bestaande uit toegewijde specialisten, kader DJ’s en échte alleskunners die we selecteren op basis van verschillende criteria. Wat Draaien ze? Hoe draaien ze? Wat maakt ze goed? Wat maakt ze leuk? En dat maakt ze geschikt voor uw event? Lees hier meer over onze visie op DJ’s en bijhorende beoordelingscriteria.

Wilt u op een vaste basis DJ’s in uw zaak? 

Onder de naam Horeca-DJ verzorgen we de DJ programmering van uiteenlopende Nederlandse horecabedrijven. DJ’s die de ‘sound’ verzorgen die aansluit op de ‘look’ en ‘feel’ van uw horeca zaak. Kortom; muziek die bijdraagt aan de totaalbeleving van het concept. Kijk op de pagina van Horeca-DJ voor meer informatie.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Lounge DJ B-BE

Contactgegevens

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?