Een 'Feest' dj boeken

Een feest DJ boeken voor jouw evenement? Klinkt als een goed idee! 

Een ‘feest DJ’ is in onze ogen een DJ die op redelijk hoog tempo z’n platen draait met soepele overgangen.. Diverse muziekgenresen -stijlen, uit alle jaren. Met een vloeiende en energieke sound. Meestal wordt er gedraaid in blokjes van ongeveer 3 platen uit een zelfde genres die elkaar in rap tempo afwisselen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: herkenbare Gouwe Ouwe; afgewisseld met een blokje Après Ski of Nederlandstalig; een stukje Happy Hardcore met lekkere meezingers uit alle jaren. Zodat het een echt divers feest wordt!

Is dit wat je zoekt? Te gek! Lees vooral verder.

Is dit NIET wat je zoekt: We helpen je graag bij je zoektocht; bel gerust dan sparren we even over je wensen! Of bekijk ons volledige aanbod op onze DJ pagina.

B-BE Feest DJ's

Een echte allround feest DJ die niet vies is van een guilty pleasure, een beetje apres ski of een accentje Nederlandstalig. Het vertrekpunt is allround (grootste hits van de afgelopen decennia) met een extra scheutje apres ski en Nederlandstalig en andere meezingers en lekkere dansplaten, maar vooral: herkenbaarheid!

Meestal ligt het tempo van platen wisselingen erg hoog. Mocht je dit niet willen is het altijd mogelijk om dit aan te passen, zodat je net wat langer lekker mee kan dansen of zingen op jouw favoriete feestnummer!

Onze Feest DJ’s komen uit onze eigen kweekvijvers in de Nederlandse horeca. Waar ze veel draai-uren hebben gemaakt en daardoor , goede ervaring hebben met een breed publiek, en een nog bredere muziekkennis!

Wil je dat de DJ het publiek nog een beetje extra opzweept met behulp van de microfoon? Geen probleem! Geef dit even aan in de aanvraag. 

Feest DJ incl. techniek pakket

Een feest DJ kunt u bij ons boeken zonder, maar ook mét ondersteunende techniek. We hebben een 3-tal vaste pakketten voor evenementen tot 200 personen. Deze zijn terug te vinden op onze Pakketten pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

Een écht fout feestje?

In rap tempo vliegen alle guilty-pleasures en foute krakers je om de oren!! Zing, dans en spring mee in dit foute avontuur! Deze muzikale rollercoaster wordt gemixt door een ervaren feest DJ met sublieme skills en de aller foutste muzieksmaak. Kijk voor meer informatie op de pagina van Foute Deuntjes.

Deze DJ act is zeer geschikt voor de inzet van Special Effects, zoals een confetti streamer,  CO2 Guns’, Sterretjes fonteinen of een klapper van een lichtshow!? Een groot feest! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Contactgegevens

  • Europalaan 20
  • 3526 KS Utrecht

FOUT FEESTJE?!

TECHNIEK PAKKETTEN