DJ Huren

B-BE DJ Huren
B-BE DJ Boeken
B-BE Dj Huren B-BE DJ Boeken
B-BE DJ Huren Tim
DJ Jochem Boeken bij B-BE
DJ Boeken in Utrecht

/ Dé DJ Specialist voor Mainstream DJ’s

B-BE is een Artiestenbureau dat zich richt op DJ’s. We hebben een grote diversiteit aan DJ’s in ons roster. Daarnaast hebben we een breed netwerk, waardoor we altijd een passende DJ voor u kunnen vinden. Wilt u direct een DJ inhuren? Neem dan contact met ons op. Liever direct een offerte om zo snel een DJ te kunnen boeken? Ga dan naar onze offerte pagina.
Bent u niet bekend in de wereld van DJ’s en wilt u zich graag rustig oriënteren? Op onze Typen DJ pagina vindt u onze visie op DJ’s en het vak! Mocht u een oriënterend gesprek met ons willen? Voelt u zicht dan vrij om contact met ons op te nemen. 
 
Bent u op zoek naar een Allround DJ? Of Zoekt u een Mainstream DJ? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wilt u ons DJ aanbod meteen inzien? Ga dan direct naar onze DJ pagina
 
Naast Individuele DJ’s hebben we ook DJ Acts! Dit zijn DJ formaties met een bepaalde formule. Een DJ Duo dat draait binnen een bepaalde setting of genre. Of een DJ met een live artiest. Ze zijn gespecialiseerd in een Fout Feest, of een knaller van een Bruiloftsfeest! Maar ook in andere stromingen. Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op de DJ Acts Pagina
One-Stop Shop
We zijn voor kleinere gelegenheden een one-stop-shop. U kunt bij ons een DJ Huren inclusief techniek tot circa 250 personen. Wilt u hier een live-accent bij? Bijvoorbeeld een Saxofonist? Gaan we regelen! 
B-BE TV
Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze DJ’s, artiesten, techniek en onze aanpak hebben we video’s gemaakt. Heel veel video’s. Deze kunt u terugzien op de betreffende pagina’s op onze website, maar ook op B-BE TV. Een pagina die voor u is ingericht, om kennis te maken met onze DJ’s en DJ acts. Veel kijkplezier!

DJ Huren voor een Zakelijk Event

Bij een B2B event zijn uw wensen voor een DJ anders dan bij een Bruiloft of een verjaardag. Representativiteit en punctualiteit staan voorop. Hoe formeler het event, hoe formeler de DJ. In zijn/haar presentatie én in de muziekkeuze.

Onze DJ’s brengen rust. Ze zijn goed voorbereid en zullen zelf initiatief nemen om een soundcheck te doen. Zijn dichtbij en flexibel, voor het geval het draaiboek en de klok niet perfect synchroon lopen. 

We hebben DJ’s, Acts, live artiesten en zelfs een eigen techniek-lijn voor Zakelijke events. Voor meer informatie over onze Business Event DJ’s kijkt u op onze zakelijke gelegenheid pagina.

DJ Boeken voor een Bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een passende DJ voor jullie Bruiloft? Voor een traditioneel Bruiloftsfeest? Of zoeken jullie een DJ die beter past bij jullie muzieksmaak, of die van jullie vrienden / familie? Misschien willen jullie liever losbreken van alle tradities? Wat jullie ook zoeken, wij hebben er zin in!

Onze DJ’s zijn doorgewinterde Bruiloft DJ’s en krijgen er geen genoeg van. Opgedoft publiek, iedereen zin in een feestje. Perfecte condities!

Onze Mainstream DJ’s zijn flexibel en muzikaal verrassend breed onderlegd. Hebben jullie een specifiek genre óf specifieke nummers die jullie graag zouden horen op jullie Bruiloft? Laat het ons weten. Gaan we regelen! 

Voor meer informatie over Bruiloften en Bruiloft DJ’s verwijzen we jullie graag naar onze Bruiloften pagina.

de Wedding Crashers

Met DJ Act de Wedding Crashers zetten wij jullie bruiloft op z’n kop. Als jullie zin hebben in een dikke vette Wedding ‘par-day’ dan is deze act écht iets voor jullie.

Jasje uit, das los, hakken uit, sneakers aan. Met de Wedding Crashers is het moeilijk om stijfjes op je plek te blijven staan! Hoe wild, gek, idioot, lief of zwoel ze het maken bepalen jullie helemaal zelf. Het is een maatwerk concept, waarbij de DJ en MC met jullie op zoek gaan naar de juiste snaar voor jullie én jullie gasten.

 

EEN DJ BOEKEN voor een Public Event

Voor publieksevenementen mogen zijn de wensen voor DJ’s anders dan voor Bruiloft DJ’s of Zakelijke DJ’s. 

Bij publieksevenementen zijn over het algemeen informeel en wat losser van karakter. 

Bij public events is het gebruikelijker om te werken met Sets, in tegenstelling tot een artiest die avondvullend wordt ingezet. Dit zorgt voor meer diversiteit tijdens het event én geeft artiesten minder tijd om hun kunsten ten toon te stellen. Het resultaat: korte sets met het beste van de artiest/DJ! 

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever én de doelgroep van het evenement wordt de line-up bepaald. Wilt u een DJ van B-BE op uw event? We gaan graag met u in gesprek voor de beste DJ voor uw tijdslot!

We hebben DJ’s die uw event perfect kunnen aftrappen. Met Achtergrondmuziek of ontspannen tonen die uw bezoekers verleiden om de eerste pasjes te maken.  

Fijne Deuntjes

DJ Act Fijne Deuntjes is perfect om in het middenveld van uw programma te plaatsen. Zij zijn behoorlijk flexibel. Qua energie, qua muziekstijl maar ze zijn ook in staat om te schakelijk tussen underground en commercieel. Hun Disco & House sound is erg gewild als runner-up voor de headliner van het event. 

Foute DEuntjes

DJ Act Foute Deuntjes leent zich goed als ijsbreker van uw event óf als sloopkogel aan het einde van de avond. Een herkenbare foute sound met een vleugje 80’s en een vleugje billen-schudders. Perfect voor alle evenementen met een knipoog. 

Mainstream DJ's

Onze Mainstream DJ’s zijn breed inzetbaar. Maar soms bent u op zoek naar een specialist met een specifiek eigen geluid! Kijk op onze DJ Pagina om deze specialisten te vinden. 

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Wat moet ik voor een DJ regelen?

Wat een DJ nodig heeft, verwacht of eist bij zijn optreden verschilt enorm per DJ. 

Specifieke DJ mixers, groothandel voorraden blauwe M&Ms of schone sokken. Of het noodzakelijk is of niet laten we hier even buiten beschouding.

DJ’s, tourmanagers of agentschappen gebruiken “Riders” om hun benodigdheden in te benoemen. Dit is over het algemeen op te delen in 2 categorieën: Een technisch deel en een deel ‘Hospitality’.

Hospitality (vrij vertaald: gastvrijheid) gaat over eten, drinken, handdoeken en andere zaken om de artiest comfortabel te maken voor en na zijn/haar optreden.   

In de Rider van B-BE gaat het qua hospitality om de basics: Wat water en fris. 

Welke techniek heeft een B-BE DJ Nodig?

Onze DJ’s hebben specifieke techniek nodig om hun werk goed te kunnen doen. 

Meestal verzorgen wij deze techiek zelf, of regelen wij de juiste techniek bij onze toeleveranciers. Mocht u of de locatie graag zelf de techniek willen verzorgen, dan verwijzen. wij u graag naar de Algemene rider van B-BE. hierin staan alle technische specificaties weergegeven. 

Kort en bondig: B-BE werkt op basis van de Clubstandaard.

Hoe lang draait een DJ?

Bij Bruiloften en Kleine Gelegenheden is het gebruikelijk dat een DJ Avondvullend draait. Bij ons is dit 4 uur. Extra uren zijn uiteraard bij te boeken. 

Bij Publieksevenementen is het gebruikelijk om een programma op te delen in sets, resulterende in een timetable. 

Voor Zakelijke gelegenheden verschilt het, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Een Set, of slot, van 1,5 uur is gebruikelijk. Het is bij ons echter ook mogelijk om sets van 30 tot 150 minuten te boeken.

Een DJ Boeken voor Kleine Gelegenheden

Ook voor kleine gelegenheden kunt u bij ons terecht. Onze kleine techniek pakketten zijn perfect voor gelegenheden tot 150 personen. Ze zijn compact, maar voldoen aan alle eigen van professionele DJ’s. 

Want ook bij kleine gelegenheden gaan we voor kwaliteit! Kijk voor meer informatie op onze kleine gelegenheden pagina.

Een Live Artiest bijboeken

Of u iets groots te vieren heeft, of iets kleins. Of u dit formeel doet of informeel; een live artiest is altijd een aangename toevoeging!

Denk hierbij aan een jazzy trompettist bij de Gangmakers of een saxofonist bij een zomerse house-set van Bastion DJ. Op zoek naar meer kick? Denk dan aan Percussionisten en MC’s of aan hypnotiserende vocalen bij onze Mainstream DJ’s.

DJ HUren Utrecht

Wilt u een DJ boeken voor een evenement in Utrecht? Of zoekt u een specifiek een DJ uit Utrecht? B-BE is gevestigd in Utrecht een een groot deel van onze DJ’s komen uit Utrecht.

DJ Utrecht = B-BE 

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?