Allround DJ

Allround DJ JK
Professionele B-BE DJ Dimitri
Professionele B-BE DJ Bastiaan
Mainstream DJ Envello
Allround DJ Wouter
Allround B-BE DJ TIm

/ Mainstream B-BE DJ’s 

Bent u op zoek naar een flexibele DJ die in staat is zich aan te passen aan uw wensen én die van uw gasten? Iemand die herkenbaar draait? Die technisch sterk draait? Die verschillende genre’s moeiteloos aan elkaar draait (in tegenstelling tot iemand die deze aan elkaar praat). Iemand die met uw gasten kan omgaan en begrijpt dat het niet zijn/haar feest is, maar dat van uw gasten! Dan bent u op zoek naar een B-BE DJ.

Als u een DJ zoekt die verschillende genres, tempo’s en stijlen draait dan komt u in uw zoektocht al snel uit op de term Allround.
 
Deze term dekt de lading en is absoluut doeltreffend. Helaas zijn er heel veel mensen die onze noemer vallen. Er zijn Allround DJ’s die nog te jong zijn om zelfstandig de deur uit te mogen en ongetwijfeld ook Allround DJ’s te oud om ditzelfde te mogen.
 
Los van leeftijd zijn er meer verschillen (die er écht toe doen). Denk hierbij aan prijs, kwaliteit, presentatie, techniek, professionaliteit en stijl. 
 
Wij geloven, met 15 jaar ervaring, het kaf goed van het koren te kunnen scheiden en zijn erg trots op de DJ’s die wij mogen vertegenwoordigen.  
 
Wij gebruiken echter de term ‘Mainstream DJ’ in tegenstelling tot ‘Allround DJ’. Waarom? En wat is het verschil? Dit leggen we verderop in deze pagina uit.
 
Wil je snel naar onze DJ’s? Neem dan een kijkje op onze DJ pagina.

Allround DJ's

Allround DJ’s zijn muzikaal breed onderlegd. Doelende op alle muziek die in de afgelopen decennia zijn weg vond naar de hitlijsten. Hits, Hits en nog eens Hits. Van Twist tot Soultrain en van Hardstyle tot Rnb. Als het ooit in de hitlijsten heeft gestaan dan weet deze DJ er wel raad mee.

Sommige allrounders zijn gefocust op het hier en nu, andere kijken verder terug in de tijd. Afhankelijk van hun ervaring en interesse zal hun repertoire verschillen.

Naar mate een Allround DJ meer  vlieguren maakt zal zijn/haar behoefte om het publiek te willen verrassen toenemen. Hij/zij zal dieper gaan graven in de hitlijsten van vroeger of het internet gaan afstruinen naar nieuwe parels met hit-potentie. 

Allround DJ’s met veel vlieguren, een ijzersterke techniek en een verrassend diepgaand repertoire zijn wat ons betreft goud waard! Ongeacht de gelegenheid of de wensen van het publiek, ze maken er een feest van!

Allround basis

allround dj icoon

Allround Ervaren

Mainstream DJ's

Wij noemen onze DJ’s Mainstream DJ’s.

In de kern zijn het ervaren alleskunners. Echter, in tegenstelling tot de algemene Allround DJ, draaien ze geen Nederlandstalige Volksmuziek. 

Nederlandstalige pop muziek zit  in het repertoire, maar als u op zoek bent naar een DJ voor een avond polonaise dansen en meezingen op het levenslied, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. 

Kort en bondig:
Mainstream DJ = Allround DJ – NL talige Volksmuziek.

Mainstream

mainstream dj icon

Professionele DJ's

Voor we ingaan op wat een DJ in onze ogen een professionele DJ maakt is het goed om duidelijkheid te scheppen over wat een DJ een DJ maakt. 

We kunnen hierin de diepte in met échte nerd-talk en vakjargon, maar waar het kort en bondig op neer komt is:

 1. Een DJ zorgt ervoor dat er geen stilte valt.
 2. Een DJ zorgt voor vloeiende overgangen.

Als iemand een plaat draait, laat aflopen en vervolgens een nieuwe instart (of deze aan elkaar praat). Dan noemen wij dit een plaatjes draaier. Niets mis mee, soms briljant zelfs! Maar in onze ogen geen DJ.

plaatjesdraaier

DJ

DJ visualisatie

Ervaren DJ

toveren

DJ’s kunnen platen door en over elkaar laren lopen. Ze zorgen voor harmonie en een vloeiende overgang. 

Dit kan intro-outro mixen zijn, of toveren met alle knoppen die in de DJ Booth the vinden zijn. 

Het één is niet beter dan het andere, het is een kwestie van smaak.

Een lange glooiende overgang vs. een apres-ski tent hak-op-de-tak overgang. Het is maar net waar je van houdt. 

Onze smaak ligt ergens in het midden van deze uiterste en is ook zeker geen absolute waarheid. De energie en het tempo wordt wat ons betreft bepaald door de gasten/ het publiek. 

Maar wat maakt een DJ een Professionele DJ.

Voor ons komt dit neer op: 

 1. Technisch goed kunnen draaien en mixen. 
 2. Punctueel en representatief.
 3. Flexibel in draaistijl.
 4. Begrijpen dat het uw feest is, niet zijn/haar show. 
 5. Niet hobbymatig.

meer over onze visie op DJ's

Voor meer informatie over hoe wij naar het vakmanschap van een DJ kijken? Ga dan naar onze Typen DJ’s pagina

Goed v.s. Leuk

Een leuke DJ is niet per definitie een goede DJ net zo min als een technisch sterke DJ niet per definitie een leuke DJ is. 

We kennen platjes draaiers met een sublieme plaatkeuze. Die briljante feesten bouwen. Maar technisch… niets om over naar huis te schrijven. In het ander uiterste zijn er zeer technische DJ’s met skills waar zelfs wij bang van worden, die maar geen leuke platen kunnen vinden. 

Wij vinden het belangrijk dat onze DJ’s technisch en soepel draaien. Maar het fingerspitzengefühl om de juiste platen aan te zetten is voor ons een harde eis. 

Om te bepalen wat u ‘leuk’ vind en welke DJ (of act) hier het beste bij past, gaan we graag een persoonlijk gesprek aan. Om zo de beste DJ voor uw event te vinden.

Van alles wat. Maar wat niet?

Mainstream of Allround DJ. Van vele markten thuis maar daardoor ook erg veel vrijheid.

Om zeker te zijn van wat er van onze DJ’s verwacht wordt stellen wij ook graag de vraag wat u niet wilt horen.

Dit geeft vaak leuke inzichten en houvast voor onze DJ’s.  

Houvast voor een gesprek met het boekingskantoor of de DJ

Wat kunt u verwachten als u met ons artiestenbureau in gesprek gaat over uw Bruiloft, Business event of andere feestelijke gelegenheid? 

In eerste instantie behandelen we de basics;

 1. Wat is de gelegenheid?
 2. Wanneer?
 3. Wat zijn de tijden van het optreden(en de rest van de dag)?
 4. Waar is het?

Vervolgens gaan we in op uw muziekwensen:

 1. Algemene muziekwensen voor deze gelegenheid?
 2. Welke stijlen zijn wél leuk?
 3. Welke niet?
 4. DJ of DJ Act?
 5. Aanvullende Live artiest

Vervolgens zullen we ingaan op de techniek en logistiek. Zijn er uitdagingen of restricties op locatie? Heeft u bijzondere wensen? En zo verder. 

In de volgende fase is er aandacht voor meer details

 1. Openingstracks of -dansen
 2. Shortlist met ‘must play’ nummers
 3. Een eventuele zwarte lijst
 4. Verwachte onderbrekingen
 5. Eventueel af te stemmen afsluiting.

 

Tot slot zullen we een samenvatting geven en ons gaan buigen over de offerte. Er is altijd ruimte voor vragen, niets te gek of te bond; schroom niet.

Kloppende Verwachtingen

Als artiestenbureau vinden wij het erg belangrijk vind dat u een goed beeld krijgt van wie of wat u krijgt wanneer u bij ons een DJ, een DJ Act, een live artiest of een techniek pakket afneemt. We hebben daarom veel beeldmateriaal in onze website verwerkt. Beelden van onze eigen DJ’s, materialen, optredens en evenementen. Geen stock beelden of content van andere aanbieders. “What you see is what you get”. 

Sinds corona zijn we nóg meer video’s gaan maken van onze DJ’s en Acts. Waardoor u een nog beter beeld kunt vormen van wie ze zijn en wat ze doen. 

Kijk voor een greep uit onze video’s op de B-BE TV pagina.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?