DJ Trouwen: Allround B-BE DJ's

Wat zoeken jullie in een DJ voor jullie bruiloift? - DJ Trouwen

DJ Trouwen; Een bruiloft dj maakt of breekt het feest. Wees daarom kritisch bij het kiezen van de juist DJ Trouwen. 

Trouwen; een feest met de juiste DJ

Het klapstuk van iedere bruiloft is, in onze bescheiden optiek, het feest. Het moment waar vaak naar wordt uitgekeken. Terecht! Het is minstens net zo leuk als het trouwen zelf. Waar er gedurende de trouwdag er met vol vertrouwen gerekend kan worden op ceremoniemeesters hebben zij ook echt wel een feestje verdient. Dan is het fijn als je kunt bouwen op rust, ervaring en de kunde van een goede DJ, die gaat voor een goed feestje, passend bij jullie én jullie gasten. 

Kundige allround DJ's; fijn als je gaat trouwen

Onze DJ’s zijn kundige artiesten die muzikaal zeer breed zijn georiënteerd. Ze kunnen uit de voeten met diverse genres, tempo’s , stijlen en decenia. Het gebruikelijke bruiloft repertoire? Geen probleem! Actueel of golden oldies, billen schudders of lekkere house partij; we got you covered! Voor alle mainstream / populaire / gangbare muzikale wensen ben je bij ons zeker aan het goede adres. Natuurlijk kunnen we ook de diepte in en hebben we kader DJ’s en echte specialisten voor jullie klaarstaan. Graag gaan we met jullie in gesprek om zo op zoek te gaan naar de match tussen jullie wensen en onze DJ(s). Mochten jullie wensen toch buiten ons straatje liggen: ons netwerk DJ’s rijkt ver en kent veel diversiteit. We helpen of verwijzen u graag. 

DJ & Techniek pakketten

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor bruiloften tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Pakketten pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

DJ's & Live muzikanten

Onze DJ’s draaien in de basis solo, maar zijn ook bedreven in de samenwerking met live artiesten. Denk hierbij aan Trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Het dak er af?

Mag het feest écht losbarsten en willen jullie vooral afwijken van de standaard? Onze DJ Act de ‘Wedding Crashers‘ gaat voor, naar eigen zeggen, voor een dikke par-day! Van champange-showers, naar billen schudders, door naar lekkere knallers! Het kan gekker, het kan minder gek.Dit maatwerk concept is een absolute aanrader als jullie de gebaande paden willen vermijden

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Contactgegevens

  • Europalaan 20
  • 3526 KS Utrecht

WEDDING PAR-DAY

TECHNIEK PAKKETTEN