EVENT MANAGEMENT

Wij organiseren uiteenlopende  evenementen die uw gasten in beweging krijgen. Op de dansvloer én daarbuiten!

Muziek en entertainment zijn voor ons de rode draad door ieder evenement. DJ’s, Acts en live artiesten stelen de show maar zijn zeker niet de hoofdrol spelers van het evenement; Dat zijn uw gasten (op de dansvloer). 

Naast dans-partijen verzorgen we ook diverse proeverijen en (DJ) workshops. We ontzorgen in de catering en nemen een actieve rol aan in de organisatie en realisatie van uw evenement.

EIGEN CONCEPTEN

We organiseren in samenwerking met onze partners verschillende eigen evenementen. Deze concepten zijn publiekelijke, vrij toegankelijke evenementen.
U kunt deze concepten ook voor eigen besloten aangelegenheden boeken (particulier en zakelijk). 

CIDER FRIDAY

Kom Ciders proeven bij Cider Friday! Maak kennis met onze Ciders op verrassende locaties. Dans de hele avond op de fijne muziekjes van onze DJ’s en leer meer over de herkomst en romantiek van de verschillende Ciders. Onze appelciders zijn er in verschillende varianten, smaken en geuren. Maar altijd fris, fruitig en een beetje bitter. We kunnen eindeloos filosoferen over de smaak van de afdronk en complexiteit van de ciders. Wat dat betreft is het net een wijn of whiskey… Maar net even anders.

WIJNMIBO

Wine flies when you’re having fun! Tijdens de Wijnmibo is er de mogelijkheid om wat meer wijnkennis op te doen. Geen schoolbanken en lange verhalen, maar lekker op eigen houtje proeven en beoordelen. We schenken ook halve glazen. Onze DJ’s draaien voor jullie de lekkerste muziek. Laat je door ons niet tegenhouden om de dansvloer te openen!