Wat doet B-BE in Corona tijd?

COVID-19 Update

In deze periode wordt ons vaak de vraag gesteld of wij nu nog wel werk hebben, nu alle evenementen door de Corona Maatregelen verboden zijn. Een terechte vraag. 

B-BE is een boekingskantoor dat DJ’s levert aan evenementen en horeca, en inderdaad door de Corona maatregelen zijn veel van onze  opdrachten opgeschoven of geannuleerd.

We zijn dan in de eerste weken van Maart druk bezig geweest met het beantwoorden van onze mail en telefoon, met alle boekingen die verzet  moesten worden. Een van de belangrijkste aspecten waar we dan op proberen te letten is het gerust stellen van onze klanten; ze zijn vaak bezorgd of wij de opdracht wel kunnen en willen verzetten, maar wees gerust dat kan! De meeste evenementen worden opgeschoven, en wij proberen daar nog steeds ons steentje aan bij te dragen. Daarbij moeten natuurlijk alle artiesten op de hoogte gebracht worden van alle annuleringen en/of de nieuwe datum van de het evenement.

B-BE voelt zich verantwoordelijk voor haar artiesten en heeft dan ook geprobeerd haar artiesten te ondersteunen en begeleiden in deze lastige tijd.

Daarnaast heeft B-BE de Corona-tijd waarin alle techniek niet gebruikt werd, nuttig gebruikt om alles te controleren, een service beurt te geven en weer helemaal stand-by te hebben staan voor als onze techniekpakktetten  weer ingezet kunnen worden op evenementen, bruiloften en andere feesten met onze DJ’s.

Na de eerste drukke weken kwam voor B-BE de Brainstorm fase; wat nou als het allemaal langer gaat duren dan twee maanden? Onze antwoorden hierop willen we graag met je delen de komende periode, hier op onze blogpagina.

Het valt ons op dat de focus heel erg gelegd wordt op wat er allemaal niet meer kan met de huidige regels, maar wij hebben vooral geprobeerd te kijken naar wat er nog allemaal wel kan, en het liefste met een voor ons zo groot mogelijk raakvlak met onze huidige werkzaamheden.

Voor B-BE was het niet moeilijk om een alternatief te bedenken en toch actief bezig te blijven met DJs, muziek en techniek.

B-BE heeft in samenwerking met Creativ Factory het concept “Contained Sessions” bedacht. Een platform waarbij het mogelijk is voor (bekende) DJ’s om doormiddel van het maken van een video in een opname studio toch hun sets te kunnen laten horen aan hun fans over de hele wereld! Festival organisatoren weten “Contained Sessions” nu ook te vinden, en daardoor wordt het mogelijk festivals andere evenementen toch plaats te laten vinden via het evenementen.

Het idee van video opnames van evenementen heeft B-BE ook verder ontwikkeld voor evenementen waarbij sprekers centraal staan. Voor organisatoren en sprekers is het met behulp van B-BE toch mogelijk hun publiek aan te spreken door middel van een professionele video-boodschap.

CONTAINED SESSION STUDIO PROMO

CONTAINED SESSION ON-SITE PROMO

Tips voor jou

  • Zit je zelf ook in de event-business en heb je momenteel geen werk? Laat je creatieve geest zn werk doen, en probeer te kijken naar wat er allemaal nog wel kan in plaats van wat allemaal niet!
  • Kijk eens rond op de site om te zien wat B-BE nog meer doet, en misschien voor jou kan betekenen
  • Heb je toffe ideeën en kunnen wij misschien helpen? Neem vooral contact met ons op, we staan open voor suggesties!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?