DJ Trouwen: Allround B-BE DJ's

Wat zoeken jullie in een DJ voor jullie bruiloift? - DJ Trouwen

DJ Trouwen; Een bruiloft dj maakt of breekt het feest. Wees daarom kritisch bij het kiezen van de juist DJ Trouwen. 

Trouwen; een feest met de juiste DJ

Het klapstuk van iedere bruiloft is, in onze bescheiden mening, het feest. Het moment waar vaak naar wordt uitgekeken. Terecht! Het is minstens net zo leuk als het trouwen zelf. Waar er gedurende de trouwdag er met vol vertrouwen gerekend kan worden op ceremoniemeesters hebben zij ook echt wel een feestje verdient. Dan is het fijn als je kunt bouwen op rust, ervaring en de kunde van een goede DJ, die gaat voor een goed feestje, passend bij jullie én jullie gasten. 

Voor een volledig overzicht van ons aanbod van DJ’s, DJ Acts en Entertainment voor Bruiloften verwijzen we jullie graag naar onze Bruiloften Pagina

B-BE Bruiloft DJ's

Onze DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar dat van jullie en jullie gasten is, maar ze willen er graag onderdeel van zijn!

Meestal is het gezelschap op een bruiloft erg divers in leeftijd, achtergrond en muzieksmaak. Dit vraagt van een DJ een enorme muzikale kennis en ervaring  die vaak wordt bestempelt als ‘allround’. De DJ’s van B-BE kunnen al deze stijlen, genres en verschillende tempo’s vloeiend in elkaar overlaten lopen en zo aansluiten op de energie en van de gasten. Ze spelen in op de sfeer in de zaal en verzoekjes zullen dan ook meestal geen probleem voor ze zijn! Het klinkt allemaal logisch en niet zo ingewikkeld, maar er komt veel bij kijken. Wij zijn erg kritisch in ons aanbod en stellen onze klanten niet graag teleur. 

Wij streven er naar om er, ook muzikaal, écht jullie feest van te maken. Input en suggesties zijn altijd welkom en helpen ons bij het vinden van de juiste match (DJ). Ons zwaartepunt blijft echter altijd de dansvloer; als iets niet werkt, gooien we het roer om tot we de juiste snaar raken. 

Lees hier meer over het verschil tussen DJ’s én over hoe wij onze DJ’s beoordelen.

DJ & Techniek pakketten

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor bruiloften tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Techniek pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

DJ's & Live muzikanten

Onze DJ’s draaien in de basis individueel], maar werken ook regelmatig samen met onze live artiesten! Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Het dak er af?

Mag het feest écht losbarsten en willen jullie vooral afwijken van de standaard bruiloft Onze DJ Act de Wedding Crashers‘ gaat , naar eigen zeggen, voor een dikke par-day! Van champange-showers, naar billenschudders én door naar lekkere knallers! Het kan gekker, het kan minder gek. Dit maatwerk-concept is een absolute aanrader als jullie voor een knalfeest gaan en iets willen wat alles behalve standaard is !

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Contactgegevens

WEDDING PAR-DAY

TECHNIEK PAKKETTEN

DJ Pakket B B-BE
DJ Pakket C B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?