DJ Bruiloft

DJ Bruiloft bruidspaar
Tim DJ Bruilfot
DJ bruiloft dansen
Dj Bruiloft echtpaar
Techniek dj bruilft
Bastiaan DJ bruiloft

/ EEN DJ Bruiloft met B-BE

Dé DJ vinden voor jullie bruiloft kan aanvoelen als een grote uitdaging. De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk samen met jullie gasten afsluiten met een fantastisch feest! Maar hoe zorg je nou dat dit een succes wordt? Het succes is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de dans-skills van het bruidspaar, de samenstelling van de gasten, de ambiance, de muziek, en natuurlijk de DJ! Deze laatste 3 kunnen wij voor jullie verzorgen, maar op deze pagina gaan we voornamelijk in op de laatste de; bruiloft DJ. 

Voor een vollediger overzicht van ons aanbod van DJ’s, DJ Acts en andere vormen van entertainment verwijzen we jullie graag naar onze Bruiloften Pagina

In tijden van het Corona virus verandert er veel met betrekking tot de richtlijnen en regelgeving; ook voor bruiloften. Op onze blog-pagina houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en wijzigingen in het landelijke én gemeentelijke regelgeving voor bruiloften.

Onze DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar dat van jullie en jullie gasten is, maar ze willen er graag onderdeel van zijn!

Meestal is het gezelschap op een bruiloft erg divers in leeftijd, achtergrond en muzieksmaak. Dit vraagt van een DJ een enorme muzikale kennis en ervaring  die vaak wordt bestempelt als ‘allround’. De DJ’s van B-BE kunnen al deze stijlen, genres en verschillende tempo’s vloeiend in elkaar overlaten lopen en zo aansluiten op de energie en van de gasten. Ze spelen in op de sfeer in de zaal en verzoekjes zullen dan ook meestal geen probleem voor ze zijn! Het klinkt allemaal logisch en niet zo ingewikkeld, maar er komt veel bij kijken. Wij zijn erg kritisch in ons aanbod en stellen onze klanten niet graag teleur. 

Wij streven er naar om er, ook muzikaal, écht jullie feest van te maken. Input en suggesties zijn altijd welkom en helpen ons bij het vinden van de juiste match (DJ). Ons zwaartepunt blijft echter altijd de dansvloer; als iets niet werkt, gooien we het roer om tot we de juiste snaar raken. 

Lees hier meer over het verschil tussen DJ’s én over hoe wij onze DJ’s beoordelen.

Een DJ Bruiloft VS Een Bruiloft met Band

De oude bekende discussie; een DJ bruiloft of een Band bruiloft? 

Een goede band kan een onvergetelijke live show geven, waar wij als DJ’s jaloers van worden! 

Helaas zijn de meeste bands gebonden aan hun repertoire. Logisch, dit vraagt repeteren en studeren! 

Het grootste voordeel van een DJ is dat een DJ, in principe, altijd up to date is! een nieuwe hit in de hitlijsten? De DJ heeft hem!

De Wedding Crashers!?

Mag het feest écht losbarsten en willen jullie vooral afwijken van de standaard bruiloft Onze DJ Act de ‘Wedding Crashers‘ gaat , naar eigen zeggen, voor een dikke par-day! Van champange-showers, naar billenschudders én door naar lekkere knallers! Het kan gekker, het kan minder gek. Dit maatwerk-concept is een absolute aanrader als jullie voor een knalfeest gaan en iets willen wat alles behalve standaard is !

Techniek + DJ Bruiloft

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor bruiloften tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Techniek pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

DJ Bruiloft Utrecht

Wij zijn gevestigd in Utrecht. Dit is voor ons (en voor jullie) de perfecte uitvalsbasis! We kunnen daardoor bijna heel Nederland bedienen zonder meerprijs. 

Live + DJ Bruiloft

Onze DJ’s draaien in de basis individueel], maar werken ook regelmatig samen met onze live artiesten! Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?