Bruiloft DJ

Feest met Bruiloft DJ
Bruiloft DJ Act
Bruiloft DJ met co2
bruiloft dj echtpaar
bruiloft dj microfoon
bruiloft dj met prijs

/ Dé Bruiloft DJ’s Van B-BE

Zijn jullie op zoek naar een goede bruiloft dj voor jullie feest? Of zoeken jullie een held van een Mainsteam DJ voor jullie bruiloft? Dan zijn jullie bij B-BE aan het juiste adres! We hebben een breed netwerk van deejays, disk jockeys en andere platen draaiers. Ze voelen de sfeer moeiteloos aan en weet welke muziek nodig is om de dansvloer te vullen.
 
Voor een volledig overzicht van ons aanbod van DJ’s, DJ Acts en Entertainment voor Bruiloften verwijzen we jullie graag naar onze Bruiloften Pagina
 
In tijden van het Corona virus verandert er veel met betrekking tot de richtlijnen en regelgeving; ook voor bruiloften. Op onze Nieuws-pagina houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en wijzigingen in het landelijke én gemeentelijke regelgeving voor bruiloften.

Onze DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar dat van jullie en jullie gasten is, maar ze willen er graag onderdeel van zijn!

Meestal is het gezelschap op een bruiloft erg divers in leeftijd, achtergrond en muzieksmaak. Dit vraagt van een DJ een enorme muzikale kennis en ervaring  die vaak wordt bestempelt als ‘allround’. De DJ’s van B-BE kunnen al deze stijlen, genres en verschillende tempo’s vloeiend in elkaar overlaten lopen en zo aansluiten op de energie en van de gasten. Ze spelen in op de sfeer in de zaal en verzoekjes zullen dan ook meestal geen probleem voor ze zijn! Het klinkt allemaal logisch en niet zo ingewikkeld, maar er komt veel bij kijken. Wij zijn erg kritisch in ons aanbod en stellen onze klanten niet graag teleur. 

Wij streven er naar om er, ook muzikaal, écht jullie feest van te maken. Input en suggesties zijn altijd welkom en helpen ons bij het vinden van de juiste match (DJ). Ons zwaartepunt blijft echter altijd de dansvloer; als iets niet werkt, gooien we het roer om tot we de juiste snaar raken. 

Lees hier meer over het verschil tussen DJ’s én over hoe wij onze DJ’s beoordelen.

Bruiloft DJ Utrecht

Wij zijn een artiestenbureau uit Utrecht. Ons kantoor én onze opslag begeven zich ook, bij een lage zonstand, in de schaduw van de Dom. Door onze centrale ligging is ons werkgebied groot. We kunnen daarom bijna in heel Nederland shows verzorgen, zonder meerprijs. 

Willen jullie meer weten over ons? Neem dan gerust contact met ons op!

DE Wedding Crashers!?

Mag het feest écht losbarsten en willen jullie vooral afwijken van de standaard bruiloft Onze DJ Act de ‘Wedding Crashers‘ gaat , naar eigen zeggen, voor een dikke par-day! Van champange-showers, naar billenschudders én door naar lekkere knallers! Het kan gekker, het kan minder gek. Dit maatwerk-concept is een absolute aanrader als jullie voor een knalfeest gaan en iets willen wat alles behalve standaard is!

Een bruiloft DJ inclusief Techniek

Zoeken jullie een DJ met techniek? We hebben een 3-tal pakketten samengesteld voor bruiloften tot 200 personen. Deze vinden jullie terug op onze Techniek pagina. Voor grotere aangelegenheden, of bijzonder wensen, maken we graag een offerte op maat. 

Een Bruiloft DJ Met live artiest

Onze DJ’s draaien in de basis individueel, maar werken ook regelmatig samen met onze live artiesten! Denk hierbij aan trompettisten, saxofonisten, gitaristen, percussionisten, MC’s of vocalisten. Ze geven een heerlijke energieke impuls en zorgen voor extra entertainment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Bruiloft DJ Met Saxofoon

De winnende formule voor elke gelegenheid; een DJ die samen met een saxofonist de dansvloer op stelten zet. Een zwoele sound die goed gaat met bekende house en dance classics! We werken samen met verschillende top saxofonisten. Op onze live artiesten pagina stellen we ze graag aan u voor. 

Bruiloft DJ Met Trompet

Als tegenhanger van de Saxofonist werken we ook graag met trompettisten! Een trompet geeft een andere sound en is met een ‘demper’ ook goed in te zetten voor een zwoele jazz sound of een goede swing! Kijk voor onze trompettisten snel op onze live artiesten pagina!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-14509773 of stuur ons een e-mail via info@b-be.nl

Responsive design B-BE
Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?