BBE Bol Bookings Events

BBE

BoL Bookings & Events | BBE

Wij zijn een artiesenbureau voor DJ’s, DJ Acts en support acts. BBE richt zich op mainstream. Dit wil zeggen dat we allround draaien, met uitzondering van het Nederlandse levenslied, Volksmuziek of carnavalsmuziek.
De meeste van onze DJ’s hebben overigens wél de gangbare Nederlandse pop muziek (uit de top 40, van de afgelopen decennia).

Onze Artiesten

BBE DJ’s zijn goed verzorgd, op tijd en voorbereid! Het zijn geen enthousiaste hobbyisten of mensen die het zien als een leuk bijbaantje; het zijn (semi-) professionals! Ze begrijpen dat het niet hun feestje, maar die van u en en uw gasten is. Ze draaien solo, in samenwerking met live artiesten of binnen een vaste formule als DJ-Act. Kijk voor meer informatie op onze DJ-ACT  pagina.

Ons werkveld

Er zijn meer DJ’s dan ooit tevoren. Gaaf natuurlijk! Maar ook erg overweldigend in de zoektocht naar de juiste DJ voor uw evenement. Is de muziek ondersteunend of leidend? Moet het (commercieel) mainstream en herkenbaar of juist vernieuwend en underground? Is er behoefte aan verzoekjes of microfoon gebruik? Wij zoeken met u naar de juiste match; de passende sound voor uw gelegenheid!

We hebben een breed netwerk bestaande uit toegewijde specialisten, kader DJ’s en échte alleskunners die we selecteren op basis van verschillende criteria. Wat Draaien ze? Hoe draaien ze? Wat maakt ze goed? Wat maakt ze leuk? En dat maakt ze geschikt voor uw event? Lees HIER meer over onze visie op DJ’s en bijhorende beoordelingscriteria.

Start Chat
1
Chat met B-BE
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?