BBE

Over B-BE

bolHoi! Ik ben Wouter Bol. 10 jaar geleden begon mijn avontuur als DJ. Wat begon met geklungel, werd een vaste waarde in mijn leven. Het was lang de ideale bijbaan tijdens mij Economie/Marketing Studie.
Eenmaal afgestudeerd werd snel duidelijk dat hier veel meer in zat. Met ervaring en een breed arsenaal aan muziek opgedaan in Nederlandse uitgaansgelegenheden besloot ik de stap te maken naar de evenementen wereld. Zakelijke gelegenheden, bijzondere gelegenheden en bruiloften, heel veel bruiloften. Te veel om allemaal zelf op te pakken waardoor er naast mijzelf opdrachten beschikbaar kwamen voor nieuwe DJ’s (tegenwoordig ondergebracht onder horecadj.nl).

De passie voor muziek bleef, werd gevoed door inspiratie uit deze evenementen en opgedane kennis van mijn specialisatie entertainment management. Naast boekingen nu ook evenementen!


Bol Booking & Events (B-BE) verzorgt DJ boekingen, organiseert en faciliteert bij evenementen.

DJs voor evenementen (zakelijk of particulier), uitgaans- en horecagelegenheden. Van ervaren all-rounders tot eigenzinnige Disco & House DJs. Representativiteit, vriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. In het voorkomen, maar ook in de uitvoer. Kort gezegd; we leveren ervaren (kapabele) DJs, die verzorgd voor de dag komen en zich toegankelijk opstellen.

Meer informatie vindt u op onze artiesten pagina.

We specialiseren ons in de organisatie van evenementen met raakvlakken tussen muziek en horeca. Dit is wat we kennen, goed kunnen en waar we nog altijd plezier aan beleven. Bovendien; waar iets gevierd wordt, wordt meestal wel iets gedronken onder het genot van muziek!

Naast evenementen voor onze opdrachtgevers zijn we ook actief met onze eigen concepten.

Bekijk onze concepten op de evenementen pagina.