BBE

Events

Evenementen. Groot, Klein. We organiseren ze. We leveren een bijdrage aan het concept, de creatie, de productie en we leveren passende artiesten. We specialiseren ons in muzikale feesten en partijen op locatie. We hebben een breed netwerk van DJ’s en Artiesen die we tevens van alle nodige techniek kunnen voorzien. Deze techniek gebruiken we voor onze evenementen, DJ Workshops en is in overleg beschikbaar voor de verhuur. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet?

Kijk hier voor enkele sfeerimpressies.

Naast de evenementen voor onze opdrachtgevers organiseren we ook evenementen en feesten vanuit onze eigen concepten:

horecadj-def

Horeca DJ: Wij verzorgen de DJ programmering voor horeca gelegenheden.

We programmeren DJ’s die aansluiten bij het concept van de uitgaansgelegenheid of restaurant. Tevens verzorgen we de administratie en bemiddeling tussen de Horeca gelegenheid en de artiest.


fd-def-black

Fijne Deuntjes brengt een scala aan vrolijke en herkenbare melodieën in een opzwepend hedendaags jasje. Fijne plaatjes met verrassende beats in combinatie met een vergeten maar heerlijk “Oooh Jaaa” -tje.

Je waant je op een festival of op het strand, in het zand, met de zon op je hoofd. In hun eigen woorden

“The Good Life”.


Typisch richt zich op het gebrek aan uitgaansmogelijkheden voor de nog net niet afgestudeerde en de afgestudeerde. In Utrecht is er voor deze middenmoot eigenlijk geen specifieke plek waar zich kunnen laten gaan.

Het doel van Typisch is dan ook een ontspannen deep-house vibe neer te zetten met genoeg pit voor een feestje!


We kunnen veel zelf, maar echt niet alles. Voor alles wat we niet kunnen vertrouwen we op onze partners en relaties. Fotograven, technische mensen, creatievelingen en andere vakmensen.

We stellen ze graag aan u voor!